GOED leren golfen? Dat doe je niet in een 'weekendje'... Boek ons zeer complete Starterspakket; leuk om te volgen en ECHTE golfvaardigheid is gegarandeerd.... Klik hier door!

Starten met golfen

Golfen is een leuke, gezellige en coole sport om te doen. Ook kinderen vinden golfen steeds leuker naarmate ze het beter kunnen.
 
Golfen is een leuke, gezellige en coole sport om te doen. Als je lid wordt van Best GCC kun je het hele jaar oefenen op de driving range en spelen op de kleine baan. Uit onderzoek van de Nederlandse Golf Federatie blijkt dat ook kinderen golfen steeds leuker vinden naarmate ze het beter kunnen. Daarom zijn er tal van trainingsmogelijkheden en activiteiten om op een sportieve en gezellige manier te golfen; zowel met familie als met leeftijdsgenoten.
 
Globaal gezien ziet het programma van de jeugd er als volgt uit: 
  1. Je wordt lid van Best GCC en je kunt onbeperkt oefenen op de driving range, de oefenfaciliteiten en de kleine baan.
  2. Je neemt les in een van de trainingsgroepen, zodat je steeds beter wordt en waardoor golf nóg leuker wordt. Je kunt zelf kiezen welke trainingspakketten bij je passen.
  3. Je kunt deelnemen aan allerlei activiteiten zoals de Best Junior Series; een interne wedstrijd met leeftijdsgenoten, of aan het Nachtgolftoernooi.
  4. Als je voldoende hebt geoefend kun je je baanpermissie halen. Met je baanpermissie mag je op de grote baan spelen. De baanpermissie bestaat uit een regelexamen en praktisch examen. Uiteraard wordt je hierin heel goed begeleid.
  5. Vanaf het moment dat je je baanpermissie hebt, kun je je handicap (speelsterkte) gaan verbeteren en overal ter wereld op alle golfbanen je skills laten zien.
 Heb je nog vragen over starten met golf? Vraag het gerust aan de professionals!