GOED leren golfen? Dat doe je niet in een 'weekendje'... Boek ons zeer complete Starterspakket; leuk om te volgen en ECHTE golfvaardigheid is gegarandeerd.... Klik hier door!

Activiteiten

Ook al is het heerlijk om zelf te golfen op onze prachtige baan, het is nog leuker om dat te doen met leeftijdgenootjes.
 
Natuurlijk is het heerlijk om zelf lekker vrij te kunnen golfen op onze prachtige baan en de oefenfaciliteiten. Nóg leuker is het om te golfen met andere kinderen van dezelfde leeftijd en speelsterkte. Daarom organiseert Best GCC tal van aciviteiten om golf nóg leuker en gezelliger te maken. Hieronder tref je een overzicht van alle activiteiten aan. In het jaarprogramma staan alle activiteiten voor 2022 in een overzichtelijke kalender. 
 

Best Junior Series

Dit is een serie onderlinge wedstrijden tussen de jeugdspelers van Best. Er wordt gestreden in verschillende categorieën (zowel op de kleine baan als op de grote baan) om de succesbeleving zo groot mogelijk te laten zijn.
De Best Junior Series vindt altijd plaats op zondag en je kunt je inschrijven via de website. Mocht dat niet lukken, dan mag je een mailtje sturen naar de professionals. Zoals bij alle grote toernooien zijn er prachtige bekers te winnen.
 

Nachtgolf

Aan het einde van het jaar zie je ’s nachts geen hand voor ogen. Niet de meest ideale  omstandigheden voor golf? Nee, maar wel voor nachtgolf. We verlichten de kleine baan met honderden glow-in-the-dark staafjes. Echt mega-cool! En je speelt ook nog met lichtgevende ballen. Een super-ervaring voor iedereen. 
 

Off-coursedag

Natuurlijk heeft Best een van de mooiste banen in de regio, maar toch is het leuk om ook eens op andere banen te spelen. Daarom organiseren we eens per jaar een off-coursedag. Daarbij spelen we een wedstrijd op een speciale baan in de buurt. 
 

NGF-competitie

Als je aan de NGF-competitie deelneemt, golf je tegen teams van andere clubs op andere banen. Tijdens deze competitie strijd je natuurlijk voor de eer van je club, maar de sfeer is altijd bere-gezellig De wedstrijden vinden plaats op de zondagen in juni. Verdedig jij de eer van onze club? 
 

Clubactiviteiten

Naast de speciale activiteiten voor de jeugd, worden er ook andere activiteiten georganiseerd waaraan jeugdleden deel kunnen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Sinterklaastoernooi of de oliebollenwedstrijd. Via de website van Best GCC kun je je voor deze activiteiten opgeven.