GOED leren golfen? Dat doe je niet in een 'weekendje'... Boek ons zeer complete Starterspakket; leuk om te volgen en ECHTE golfvaardigheid is gegarandeerd.... Klik hier door!

Sportief, zakelijk en culinair genieten

Samen met uw relaties of medewerkers genieten van een sportief, zakelijk en culinair uitje? Dat kan bij Best Golf. Ook voor uw zakelijke evenementen is Best Golf namelijk een toplocatie. In overleg met u stellen we een bedrijfsgolfdag op maat samen en zorgen we voor een passend (team)uitje.
 
image - 1image - 2image - 3
De 18 holes golfbaan wordt voor u gereserveerd en ook zonder golfervaring kunt u op de baan spelen. Iedereen kan - afhankelijk van de groepsgrootte - na het startschot tegelijkertijd vanaf de verschillende holes starten. Is de groep te groot dan wordt er met een onderbreking van tien minuten bij de eerste tee gestart. 


Culinair genieten

Wilt u het bedrijfsuitje uitbreiden met een culinaire versnapering? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u op de golfbaan zelf genieten van een hapje en een drankje. Ons restaurant Dimples heeft hiervoor een speciale cateringbuggy. Daarnaast staan op hole 5 en 10 houten chalets met frisdrankautomaten en koelkasten. Ook kunt u kiezen voor een lunchbag. Of wat denkt u van een heerlijke barbecue op het panoramaterras als afsluiter? Bespreek uw wensen met onze eventmanagers en wij zorgen voor een onvergetelijke golfdag. De bedrijfsgolfdag is alleen in de middag te boeken. 


Ook zonder golfervaring een leuk zakelijk uitje

Hebben uw gasten of medewerkers geen golfervaring? Geen probleem! Volg een clinic, of maak gebruik van onze pro’s van de Best Golf School en uw gasten krijgen een uitdagend introductieprogramma. Zo bent u ervan verzekerd dat iedereen een top golfdag beleeft op één van de mooiste golfbanen van Brabant. 
 

Best Golf ontzorgt u 

Wij nemen de hele organisatie van uw zakelijk uitje volledig uit handen. Samen met u nemen we uw wensen en de mogelijkheden door en stellen we een perfecte bedrijfsgolfdag samen. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Zakelijk interesse in

Naam *
Bedrijf *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Gewenste dag
Aantal personen
Interesse in: *

Vraag of opmerking:
Beveiligingscode