Wintergolfkaart 2018-2019

Vereniging

Best Golf & Country Club (BG&CC) is al meer dan 25 jaar de vereniging op de baan van Best Golf. Wij bieden onze leden zoveel mogelijk faciliteiten om de golfsport op een leuke en gezonde manier te beoefenen. Denk hierbij aan competitieve wedstrijden, maar ook aan gezelligheidswedstrijden in allerlei type spelvormen. Op deze manier wordt ieder lid in de gelegenheid gesteld om zijn/haar golfspel te blijven verbeteren.
 
image - 1image - 2image - 3
Winterwedstrijd zondag 16 december a.s.

Winterwedstrijd zondag 16 december a.s.

Op zondag 16 december a.s. wordt de eerstvolgende winterwedstrijd gehouden. Kom je ook?
Nieuwjaarsreceptie leden Best Golf & Country Club

Nieuwjaarsreceptie leden Best Golf & Country Club

Op zaterdag 5 januari 2019 vindt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats voor de leden van Best Golf & Country Club.
Wij spelen natuurlijk op een prachtig gelegen en uitdagende baan. Daarnaast hebben we een mooi en gezellig Clubhuis, waar wij veel waarde aan hechten. Hole 19 vinden wij ook heel belangrijk.

Een grote en hechte kern van actieve golfers draagt bij aan de organisatie van de vele activiteiten. Naast de competitieve en gezelligheidswedstrijden zijn er verschillende speelgroepen (ladiesday, senioren convent, herenmiddag & mixed night). Ook hebben wij teams die meedoen in de NGF competitie.

Natuurlijk streven wij ook een actief jeugdbeleid na want hier zit immers onze toekomst. 

Wil je je golfspel verbeteren door middel van lessen? Hiervoor kun je bij de vaste PGA golfpro’s van Best Golf terecht, Looijmans Golf Teaching. 

In de wintermaanden, als het golfspel op een iets lager pitje staat, kun je je als (ex-)lid aansluiten bij Brigo, een bridgeclub die in het winterseizoen elke donderdag in het Clubgebouw actief is. Maar ook Best Golf organiseert in de wintermaanden leuke activiteiten in het Clubhuis om toch in de rustige winterperiode onderling contact te kunnen blijven houden met elkaar.

Wij zijn natuurlijk trots op ons verleden en unieke karakter. Om kennis te kunnen maken met Best Golf en Best Golf & Country Club zijn er verschillende soorten lidmaatschappen. Heb je juist veel of weinig tijd? Er is altijd een type abonnement dat bij jou past.

Omdat ook wij graag af en toe op een andere baan spelen, hebben wij een samenwerkingsverband met verschillende banen in binnen- en buitenland. Full Member leden kunnen hier tegen gereduceerd tarief spelen.

Tot ziens bij een van de activiteiten van Best Golf & Country Club