VANAF DINSDAG 2 APRIL BOEK JE ALS GAST STARTTIJDEN NIET MEER VIA E-GOLF4U MAAR VIA TEECONTROL... KLIK HIER OM EENVOUDIG EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN EN TE RESERVEREN...

Wie de jeugd heeft...

De jeugd heeft de toekomst, ook in de golfsport. Daarom heeft Best GCC een gezellige, actieve en fanatieke jeugdafdeling met leuke kinderen en betrokken ouders die week-in-week-uit genieten van alle moois dat de golfsport te bieden heeft.
 
Wie de jeugd heeft...
De jeugd heeft de toekomst, ook in de golfsport. Daarom heeft Best GCC een gezellige, actieve en fanatieke jeugdafdeling met leuke kinderen en betrokken ouders die week-in-week-uit genieten van alle moois dat de golfsport heeft te bieden. Of je nu wilt starten met golf, of je bent al bijna de nieuwe Tiger Woods; Best is voor elk kind een fantastische plek om te golfen. We hanteren het motto:
 

Golfen naar behoefte in een passende sfeer!

 
Dat wil zeggen dat we golf in eerste instantie beschouwen als uitermate geschikte en gezellige familiesport. Het plezier in golf staat dan ook voorop en activiteiten zijn daarop gericht. Kinderen die zich verder willen ontwikkelen hebben daartoe de mogelijkheid in de vorm van verschillende trainingspakketten.
 
Het jeugdbeleid van Best GCC is door de Nederlandse Golf Federatie (NGF) erkend middels het Committed to Jeugd certificaat. Meer informatie over de lespakketten vind je op de website van onze professionals.

Heeft u vragen over het jeugdprogramma, het Committed to Jeugd certificaat of het jeugdlidmaatschap, dan kunt u contact opnemen met een van de professionals.