VANAF DINSDAG 2 APRIL BOEK JE ALS GAST STARTTIJDEN NIET MEER VIA E-GOLF4U MAAR VIA TEECONTROL... KLIK HIER OM EENVOUDIG EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN EN TE RESERVEREN...

Committed to jeugd

De jeugd heeft de toekomst
 
De Jeugd heeft de toekomst. Zo denkt niet alleen Best Golf & Country Club; zo denkt ook de NGF. De NGF heeft speciaal voor verenigingen die een focus hebben op jeugd een programma ontwikkeld: “Committed to Jeugd”. Indien een vereniging voldoet aan de gestelde eisen komen zij in aanmerking voor deze certificering.

Best Golf & CC heeft in samenwerking met de pro's Paul en Bob Looijmans, een opleidingsprogramma voor de jeugd samengesteld. Er wordt steeds meer aandacht gegeven aan zowel fun als prestatie, om de jeugd samen de golfsport te laten beleven.

Om aan de certificering te kunnen voldoen, wordt door de jeugdcommissie jaarlijks veel georganiseerd. Hierbij kun je o.a. denken aan de groepstrainingen (vanaf ca 7 jaar), zowel wedstrijden voor de jeugd als met volwassen leden (ouders) zoals bijvoorbeeld de Sinterklaaswedstrijd, nachtgolf en de off-coursedag.