VANAF DINSDAG 2 APRIL BOEK JE ALS GAST STARTTIJDEN NIET MEER VIA E-GOLF4U MAAR VIA TEECONTROL... KLIK HIER OM EENVOUDIG EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN EN TE RESERVEREN...

Par-3-baan

De 9 holes PAR 3 baan op Best Golf is voor iedere golf-geïnteresseerde geschikt. U heeft voor de par-3 golfbaan namelijk geen baanpermissie nodig. Wij vinden enige ervaring wel fijn. De Pitch en Putt baan is een ideale oefenbaan voor beginnende golfers.
 
Par-3-baan
De Pitch en Putt 9 holes par 3 golfbaan biedt zelfs ervaren golfers genoeg uitdaging. Wilt u uw (korte) spel oefenen en verbeteren? Dit is een ideale baan om vorderingen op te maken in korte tijd. Het blijkt zelfs voor de ervaren golfer nog lastig om de 9 holes in 27 slagen af te ronden. Durft u het aan?

De greenfee bedraagt € 16,00. Dit geldt zowel voor doordeweeks als in het weekend. U kunt dan de gehele dag golfen op de 9 holes Pitch & Putt baan. 
 

Pitch en Putt abonnement


U kunt er ook voor kiezen om een abonnement af te sluiten. Een abonnement voor 3 maanden onbeperkt toegang tot de Pitch en Putt baan en alle oefenfaciliteiten bedraagt € 115,00. Op onze website vindt verder u meer informatie over de Pitch en Putt baan. U mag golfen zonder GVB op de Pitch & Putt par-3 baan.

Reserveren voor de Pitch en Putt baan is niet nodig. Neem contact op voor meer informatie en kom binnenkort voor het sportief uitje naar Best Golf. Bel naar: 0499 - 391443.
  Meer informatie
 

Informatie lidmaatschap Best Golf

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail address *
Ik wil informatie over onderstaande lidmaatschapsvormen op Best Golf

Beveiligingscode