VANAF DINSDAG 2 APRIL BOEK JE ALS GAST STARTTIJDEN NIET MEER VIA E-GOLF4U MAAR VIA TEECONTROL... KLIK HIER OM EENVOUDIG EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN EN TE RESERVEREN...

Best way to learn golf

Golf is een sport voor bijna iedereen. Bij Best Golf vinden wij dat je voor 'goed leren golfen' de tijd moet nemen. Kennismaken met golf in een weekend is erg leuk en leerzaam. De techniek, regels en etiquette onder de knie krijgen heeft meer training nodig. Dat geldt ook voor de meer gevorderde golfer. Onze golfcursussen en lesprogramma's zijn van hoge kwaliteit en gebaseerd op het behalen van je eigen succesgevoel. Plezier in golf staat hierbij voorop!
 
image - 1image - 2image - 3

Ervaar een prettige en professionele golfbeleving

Paul Looijmans, Erik van Wel en Bob Looijmans vormen samen Looijmans Golf Teaching, de PGA-gecertificeerde golfprofessionals van Best Golf. Het verbeteren van het golfspel en uw vaardigheden en de swing zo efficiënt en effectief mogelijk aanleren vormen het uitgangspunt van de golflessen. De ervaring leert dat succesbeleving in golf de basis van het plezier is. Paul, Erik en Bob werken met veel enthousiasme en zorgen ervoor dat u een prettige én professionele golfbeleving ervaart. Bovendien innoveren zij continue. Jaarlijks gaan zij naar de Mike Bender Golf Academy in Florida om nieuwe inzichten en lesmethodieken op te doen, met als doel uw spel te verbeteren!
 

Krijg inzicht in uw golftechniek

Tijdens de golflessen werken de pro’s met het Digital Coaching System. Hierin worden de vorderingen van de golfers tijdens de les op video vastgelegd en geëvalueerd. De webvideo kunt u thuis downloaden en nog eens rustig bekijken. Zo analyseert u uw eigen techniek en ziet u waar uw verbeterpunten liggen. Looijmans Golf Teaching hanteert de lesopbouw van het 9-stappenplan, dat ontwikkeld is onder auspiciën van de NGF (Nederlandse Golf Federatie).
 

Privé- en groepslessen

Vier seizoenen in het jaar geven de golfprofessionals van Looijmans Golf Teaching privé- en groepslessen voor de starter tot en met de 'single handicapper'. Daarbij maken ze gebruik van video-opnamen, tools en de Flightscope. De pro’s zijn betrokken bij iedere speler. Persoonlijke aandacht, plezier in het spel en een eerlijk advies vormen de drie speerpunten van een golfles. 

Verbeter uw golfspel en reserveer een les bij Looijmans Golfteaching.