14/01 FLIGHTGROOTTE WEER MAX. 4 PERS VOOR 18-HOLES, DRIVING RANGE WO. EN DO. WEER OPEN TOT 21.00 UUR

Dimples Restaurant | Brasserie

Aan de gunstig gelegen golfbaan van Best Golf ligt ons horeca-etablissement Dimples. Op de eerste verdieping van het markant vormgegeven gebouw zijn diverse mooi en gezellig ingerichte ruimtes te vinden, waar men terecht kan voor een heerlijke lunch, diner of 'gewoon' een goede kop koffie. Ons team staat graag voor u klaar. Reserveer uw tafel via onderstaande link.
 
image - 1image - 2image - 3

Door de sterk verhoogde besmettings- en ziekenhuisopnamecijfers zijn per zondag 28 november vanaf 17:00 uur nieuwe coronamaatregelen van kracht. Voor de duur van - in ieder geval drie weken- zal dit de nodige consequenties voor golfbaan en horeca.


Wat betekent dit bij Best Golf en Dimples?

  • Vanaf zondag 28 november zijn Best Golf en Dimples elke dag vanaf 17.00 uur gesloten. Om deze tijd wordt het het gehele complex dan ook afgesloten, met inbegrip van clubgebouw / bijgebouwen, golfbanen en driving range. Om die reden zullen golflessen uiterlijk eindigen om 16.45 uur en wordt een laatste consumptie bij Dimples uiterlijk om 16.30 uur geserveerd. We verzoeken onze gasten dan ook uiterlijk per 17.00 uur het terrein te hebben verlaten.

  • ​Tijdens openingsuren worden gasten bij uitsluitend bezoek aan de receptiebalie of toilet verzocht om een mondkapje te dragen. 

  • Tijdens openingsuren worden gasten die de horeca bezoeken altijd gecheckt op een geldig corona-toegangsbewijs (CTB) en verzocht om een mondkapje te dragen tot zij aan tafel zijn geplaceerd. De verplichting van een geldig CTB en dragen van mondkapje geldt niet voor kinderen tot 12 jaar.
    (Ook medewerkers van Best Golf en Dimples - incl. marshals- zijn uitgesloten van de CTB / mondkapjesplicht).
    Tevens geldt de 1,5-meter regel weer als verplichting in de samenleving. Wij vragen aan al onze gasten dit goed op te volgen en zo de veiligheid voor elkaar te waarborgen.

  • Bij Dimples verzoeken we onze gasten om vooraf een tafel te reserveren. Dit kan zowel aan de deur, online via bestgolf.nl, als telefonisch via 0499 - 393 374

 

Met het gehele Best Golf | Dimples team proberen wij iedere gast zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien er wijzigingen optreden in maatregelen of kabinetsbeleid brengen wij u uitaard ook op de hoogte. Wij rekenen daarom op uw begrip voor de beperkingen die deze maatregelen met zich meebrengen.
 

Lid van BG & CC? Stort hier uw horecategoed

Opwaarderen

Tafel reserveren?

Boek uw tafel hier
Baanstatus

Baanstatus

Zomergreens? Qualifying? Buggy's of trolleys toegestaan?
Reserveer een tafel

Reserveer een tafel

Geprezen keuken en Brabantse gastvrijheid met service op zijn Best. Laat weten dat u komt!
Best Golf Business Club

Best Golf Business Club

Zakelijk golfnetwerk in uw regio? Wij weten waarom uw bedrijf in dit rijtje past! Wij leggen het graag uit.