GOED leren golfen? Dat doe je niet in een 'weekendje'... Boek ons zeer complete Starterspakket; leuk om te volgen en ECHTE golfvaardigheid is gegarandeerd.... Klik hier door!

Best Golf heeft een nieuw starttijden reserveringsysteem

Vanaf dinsdag 2 april 2024 staat ons nieuwe starttijden-boekingssysteem online; Teecontrol. Het voorgaande boekingssysteem , egolf4U, gaat samen met een nieuwe partij en verdwijnt in haar huidige vorm. Leden boeken hun starttijden door via het Golfdashboard naar Teecontrol te gaan. Golf je als gast bij Best Golf? Maak eenvoudig een nieuw account aan en kom kennismaken met een geheel nieuw platform!
 
image - 1image - 2image - 3
1) Geen lid? Starttijden boeken via TeeControl​
Om een greenfee starttijd te boeken moet je eenmalig een account aanmaken in Teecontrol. Je kunt starttijden boeken en je boekingen beheren via dit account.  Account aanmaken en starttijden boeken via TeeControl.

2) Leden kunnen boeken door het Golfdashbord account te activeren​
Ben je lid van Best Golf? Dan heb je rond 27 maart een e-mail ontvangen waarmee je je nieuwe Golfdashboard account kunt activeren.​

Als je als lid (nog) geen mail ontvangen hebt, klik dan HIER . Vul het email adres in dat waarmee je bekend bent bij Best Golf en volg de stappen zoals beschreven in de door jouw ontvangen e-mail.

Heb je vragen? Check de FAQ. Staat jouw vraag er nog niet tussen? Wij vullen de vraagbaak continue aan; Stuur ons een bericht.
Hoe kan ik een account voor Teecontrol aanmaken?
Nieuwe golfers  kunnen eenvoudig een account maken. Ga naar https://best-golf.teecontrol.com/ en klik op "account aanmaken".

Ik heb een activatie e-mail ontvangen, maar mijn link werkt niet. Wat moet ik doen?
Kopieer de link uit de activatiemail en plak deze direct in je browser. Werkt dat ook niet, ga dan naar https://best-golf.teecontrol.com/ en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Vul het e-mailadres in dat waarmee je bekend bent bij Best Golf en volg de stappen.

Heb je hulp nodig, neem dan contact met ons op via receptie@bestgolf.nl