GOED leren golfen? Dat doe je niet in een 'weekendje'... Boek ons zeer complete Starterspakket; leuk om te volgen en ECHTE golfvaardigheid is gegarandeerd.... Klik hier door!

Laat golf ook uw hart veroveren

Een golfclinic is een uitgelezen kans om kennis te maken met golf. Tijdens de clinic komen alle aspecten van het golfspel aan bod. Op de driving range wordt aan de basis gewerkt en geoefend met de swing, chippen en putten. De golfclinic wordt afgesloten met het spelen van een paar holes op de uitdagende par-3 golfbaan en is uit te breiden met een borrel of diner in Restaurant Dimples.
 
image - 1image - 2image - 3

Arrangementen voor een compleet dagje uit

Boek uw golfclinic in combinatie met een arrangement voor een compleet dagje uit:
 

Clinic

- Losse golfclinic
- Keuze uit: 120 of 180 minuten 
- Bij een clinic van 120 of 180 min. loopt u ook een paar holes op de par-3 golfbaan.
 

Heeft u al eens aan een golfclinic deelgenomen?
Boek een masterclass! 
 

De golfclinic en golfmasterclass zijn vanaf 6 personen te boeken. Vanaf 20 personen ontvangt u 10% voordeel op de standaardtarieven. Met uitzondering van de golfclinic arrangementen. Bent u met minder dan 6 personen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Uit te breiden met een: 
Clinic & Plate golfarrangement
Vanaf € 62,00 p.p.
Het clinic- en plate arrangement bestaat uit koffie en/of thee met gebak, een clinic en een Dimples gerecht van de dag.​
Clinic & Dine golfarrangement
Vanaf € 83,00 p.p
Het clinic- en dinerarrangement bestaat uit koffie en/of thee met gebak, een clinic, bitterballen en een 3 gangendiner in restaurant Dimples.​

Clinicarrangementen

Naam *
Bedrijf
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Gewenste datum
Aantal personen
Golfclinic Arrangementskeuze *


Vraag of opmerking
Beveiligingscode