GOED leren golfen? Dat doe je niet in een 'weekendje'... Boek ons zeer complete Starterspakket; leuk om te volgen en ECHTE golfvaardigheid is gegarandeerd.... Klik hier door!

Boek een starttijd

Zin om te golfen? Bij Best Golf boek je jouw starttijd gemakkelijk en snel online. Dat kan al tot 14 dagen van te voren. Maar last-minute mag natuurlijk ook, als er nog plek is… Van 07:30 uur in de ochtend tot in de late avond kun je onze 18-holes golfbaan ontdekken.
 
image - 1image - 2image - 3
Online reserveren
Je kunt online reserveren via het reserveringssysteem TeeControl.

Voor het boeken van een greenfee als gast op Best Golf dien je eenmalig een account aan te maken bij Teecontrol
Vragen of hulp nodig? Bekijk hier alle TeeControl Tips.
  Boek hier jouw starttijd
Telefonisch reserveren
Bij groepen van 5 golfende gasten of meer, kun je een starttijd telefonisch reserveren via 0499 - 391 443. Een flight tot en met 4 personen vragen wij om online te boeken via bovenstaande button.

Reserveren per email
Je kunt je reserveringsverzoek sturen naar  receptie@bestgolf.nl. Je reservering is pas definitief als je een reserveringsbevestiging hebt ontvangen. Reserveringen per mail worden alleen tijdens kantooruren verwerkt en met vertraging. Het kan dus voorkomen dat jouw gewenste starttijd op het moment van inboeken niet meer beschikbaar is. Om dat te voorkomen adviseren wij een starttijd online te boeken via bovenstaande button.