UPDATE 25/11: Vanaf maandag 28/11 is de 18-holesbaan 'non-qualifying'. Afslagplaatsen worden in winterstand gezet. Greens blijven open, zolang weersgesteldheid dit toelaat...

Hospitality chains

Samenwerking, daar zijn wij van bij Best Golf! Voor onze full members biedt dit een waardevolle aanvulling op lidmaatschap. Door groepssamenwerking en 1-op-1 afspraken met golfbanen is er inmiddels een mooi aanbod aan greenfeekortingen voor leden bij andere golfbanen.... En uiteraard de leden van de samenwerkende golfbanen bij ons! Hieronder volgt een opsomming van de huidige samenwerkingsverbanden;
 
Hospitality chains

1. BIRDIE CIRCLELeden ontvangen 50% korting op een standaard greenfee prijs op één van de Birdie Circle golfbanen: Op birdiecircle.nl vind je informatie over Birdie Circle en alle deelnemende golfbanen.
Zo boek je een Birdie Circle golfronde:
 1. Online of telefonisch reserveren
   
 2. Betaal op locatie bij het inchecken

  Op vertoon van je digitale NGF-pas (met Birdie Circle vermelding) en een geldig ID wordt de korting verrekend.

   

2. PREMIUM BENELUX GOLF COURSES (PBGC)Leden ontvangen 25% korting op een standaard greenfee prijs op één van de PBGC golfbanen: Op pbgc.be  vind je informatie over Premium Benelux Golf Courses en alle deelnemende golfbanen.
Zo boek je een PBGC golfronde:
 1. Telefonisch reserveren
   
 2. Betaal op locatie bij het inchecken

Op vertoon van je digitale NGF-pas (met Birdie Circle vermelding) en een geldig ID wordt de korting verrekend.
 

3. MILLENNIUM GOLFFull members van BG & CC spelen GRATIS op Millennium Golf te Paal-Beringen (BE). Zo boek je een Millennium golfronde:
 1. Telefonisch reserveren; +32 13 61 89 51
   
 2. Betaal op locatie bij het inchecken

  Op vertoon van je digitale NGF-pas (met BG & CC vermelding) en een geldig ID wordt de korting verrekend.
   

4. LANDGOED TESPELDUYNFull members van BG & CC krijgen 50% korting op de mooie "bloembollenbaan" Tespelduyn te Noordwijkerhout.. Zo boek je een Tespelduyn golfronde:
 1. Online of telefonisch reserveren; 0252-241 333
   
 2. Betaal bij het inchecken

  Op vertoon van je digitale NGF-pas (met BG & CC vermelding) wordt de korting verrekend.

   

5. RESONANCE GOLF COLLECTION (vroegere Open Golf Club)


Leden ontvangen korting op een standaard greenfee prijs op één van de Resonance Golf Collection golfbanen: Via deze link vind je informatie over de Resonance Golf Collection golfbanen en de mogelijkheden gebruik te maken van hun producten.