GOED leren golfen? Dat doe je niet in een 'weekendje'... Boek ons zeer complete Starterspakket; leuk om te volgen en ECHTE golfvaardigheid is gegarandeerd.... Klik hier door!

Complete golfcursus voor starters en gevorderden

Als startend golfer wilt u de beginselen van de golfsport leren en als gevorderd golfer wilt u alle aspecten van uw spel naar een hoger niveau tillen. Door een van onze opleidingspakketten, verbetert u uw golfspel gegarandeerd!
 

Volg een golfcursus

Best Golf heeft een eigen Golf Academy. Deze golfschool biedt diverse soorten golfcursussen en golflessen aan. U kunt 7 dagen per week gebruikmaken van de faciliteiten van Best Golf Academy, zoals putting- en pitching greens, oefenbunkers en een 9 holes Pitch & Putt golfbaan. De driving range heeft overdekte afslagplaatsen en verlichting. 
 

Golfles volgen op Best Golf

Best Golf biedt 3 golfcursussen aan. Deze zijn samengesteld op basis van het 9-stappenplan van Looijmans Golf Teaching dat is ontwikkeld onder auspiciën van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Hieronder vindt u meer informatie over de 3 golflespakketten en kunt u zich aanmelden. 

Start vandaag nog met golflessen en neem onderstaand contact op met Best Golf. Bel voor meer informatie: 0499-391 443 of neem contact op via het contactformulier
1. Starterspakket
Leren golfen op eenvoudige en leuke manier. Onder vakkundige begeleiding van de golfprofessionals behaalt u zonder problemen uw baanpermissie. De golflessen worden gegeven in groepen vanaf 4 personen. Hierdoor kunnen we persoonlijke begeleiding garanderen en de kwaliteit van de golfcursus hoog houden. Daarnaast leert u snel medegolfers kennen tijdens de groepsgolflessen en vormt gezelligheid een belangrijk onderdeel van de golfcursus. Tijdens gezellige golfwedstrijden kunt u uw vaardigheden in de praktijk brengen. Deze golfwedstrijden worden door Best Golf regelmatig georganiseerd. 

Deze complete golfcursus kost € 395,00 p.p. (4 t/m 8 pers.) of € 469,00 p.p. (1 t/m 3 pers.) en bestaat uit:
- 12 uur les o.b.v. een PGA-Golfprofessional
- 3 maanden onbeperkt oefenen op de Driving Range en de par-3 golfbaan
- Ballensleutel inclusief voor € 6,- aan credits
- Handicapregistratie bij Best Golf - NGF-registratie welke jaarlijks terugkeert. Het geeft toestemming om op de grote baan van Best Golf te spelen en op andere golfbanen die baanpermissie accepteren
- NGF-regelexamen - t.w.v. €20,00. Na het bereiken van het NGF Baanpermissie is het zaak om je handicap te gaan behalen. Na het goed volbrengen van het NGF Regelexamen, gaat u automatisch naar het HANDICAP (HCP)-niveau van 56. Vervolgens toont u met 9-holes ronde golf aan dat u het HCP-niveau 54 onder de knie heeft, gecontroleerd door een golfprofessional of een ervaren golfer die met u meeloopt. Het HCP-54 bewijs (voorheen GVB) geeft toegang tot de meeste golfbanen in Nederland.
- 2 x 4-holes baanles (ongeveer 1 uur)

Met het starterspakket behaalt u gegarandeerd NGF Baanpermissie.

Indien u interesse heeft in een eigen golfset, kunt u hiervoor informatie opvragen bij de golfprofessionals van Looijmans Golfteaching. Starterssets vanaf
€ 199,00.


meer informatie

 
2. Lespakket Best Next

2. Lespakket Best Next

Lespakket Best Next is voor de golfer die reeds baanpermissie heeft. Er wordt gewerkt onder begeleiding van een PGA professional die de 'hardnekkige foutjes' in techniek gaat aanpakken samen met de beginnende golfer. Voor de extra persoonlijke focus wordt deze cursus aangeboden in de groepsgrootte van min. 2 en max. 4 personen.

Lespakket Best Next bestaat uit: 
- 4 x techniekles van ieder 1 uur, gegeven binnen 3 maanden
- 2 x baanles van ieder 1,5 uur, gegeven binnen 3 maanden
- 3 maanden abonnement voor de oefenfaciliteiten / par3-baan, ingaande op de eerste lesdag
 

Deelnemen aan 4 x techniekles en 2 x baanles

Na inschrijving maakt u in overleg met de golfprofessional een planning. U kunt dan zelf aangeven bij welke les u graag aansluit. U kunt hierdoor in overleg zelf bepalen aan welke techniek u extra wilt werken.
 

Tarieven

De grootte van uw golfgroep bepaalt uw golftarief:
 
Aantal personenPrijs per persoon
2€ 259,00
3€ 239,00
4€ 219,00


Volg de vervolg golfcursus en meer informatie over de vervolg golfcursus
 
3. Lespakket Op naar HCP 36!

3. Lespakket Op naar HCP 36!

Heeft u uw handicap 54 bewijs al en wilt u grote stappen maken in de verfijning van uw vaardigheden? Dan is deze vervolgcursus de ideale golfcursus voor u! Deze golfcursus bestaat uit stap 2 en 3 van het 9-stappenplan van de NGF. Na het doorlopen van deze golfcursus behaalt u met gemak handicap 36. 

Deze golfcursus bestaat uit: 
- 12 uur les
- 3 maanden onbeperkt oefenen op de Driving Range en de par-3 golfbaan t.w.v. € 99,00
 

Stel zelf uw golfgroep samen

In de vervolg golfcursus moet u zelf uw golfgroep samenstellen. Bovendien: hoe meer deelnemers, hoe aantrekkelijker het wordt! De golflessen worden samen met de golfprofessionals gepland en het ballentegoed ontvangt u bij uw eerste golfles bij de receptie. Wilt u graag deze vervolg golfcursus volgen, maar kunt u geen medegolfers vinden? Geen probleem! Laat uw gegevens bij onze golfprofessionals achter en samen met u proberen zij een golfgroep samen te stellen. Het kan wel even duren voordat er een complete golfgroep is. 
 

In 9 golflessen naar handicap 36

De vervolg golfcursus bestaat uit 9 golflessen en in elke golfles wordt een golfthema behandeld. Hierdoor komen alle golf facetten aan bod die nodig zijn om handicap 36 te behalen.
 
LesTijdThema
11 uur  Intake, putten & chippen
21 uur Chippen & swing
31 uur Pitchen & bunker
42 uurBaanles 9 holes (exclusief greenfee baanles voor niet-leden)
52 uurVideo V1 analyse plus FlightScope
61 uurPutten & pitchen
71 uurBunker & swing
81 uurChippen & swing
92 uurQualifying ronde 9 holes (excl. greenfee baanles voor niet-leden)
 

Tarieven

De grootte van uw golfgroep bepaalt uw golftarief:
 
Aantal personenPrijs per persoon
1€ 665
2€ 425
3€ 345
4€ 275
5€ 235
6€ 205

Reserveer HIER een van deze golfcursussen bij Looijmans Golf Teaching.
 

Informatie Golfcursus

Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Interesse in: *Vraag of opmerking over:
Beveiligingscode