CORONA UPDATE 14-10; GOLFBAAN OPEN, HORECA GESLOTEN -- Lees hier welke maatregelen we moeten nemen...

Complete golfcursus voor starters en gevorderden

Als startend golfer wilt u de beginselen van de golfsport leren en als gevorderd golfer wilt u alle aspecten van uw spel naar een hoger niveau tillen. Door een van onze opleidingspakketten, verbetert u uw golfspel gegarandeerd!
 

Volg een golfcursus

Best Golf heeft een eigen Golf Academy. Deze golfschool biedt diverse soorten golfcursussen en golflessen aan. U kunt 7 dagen per week gebruikmaken van de faciliteiten van Best Golf Academy, zoals putting- en pitching greens, oefenbunkers en een 9 holes Pitch & Putt golfbaan. De driving range heeft overdekte afslagplaatsen en verlichting. 
 

Golfles volgen op Best Golf

Best Golf biedt 3 golfcursussen aan. Deze zijn samengesteld op basis van het 9-stappenplan van Looijmans Golf Teaching dat is ontwikkeld onder auspiciën van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). Hieronder vindt u meer informatie over de 3 golflespakketten en kunt u zich aanmelden. 

Start vandaag nog met golflessen en neem onderstaand contact op met Best Golf. Bel voor meer informatie: 0499-391443 of neem contact op via het contactformulier
1. Starterspakket
Leren golfen op eenvoudige en leuke manier. Daar staat de Best Golf School voor. Onder vakkundige begeleiding van de golfprofessionals behaalt u zonder problemen uw baanpermissie. De golflessen worden gegeven in groepen vanaf 4 personen. Hierdoor kunnen we persoonlijke begeleiding garanderen en de kwaliteit van de golfcursus hoog houden. Daarnaast leert u snel medegolfers kennen tijdens de groepsgolflessen en vormt gezelligheid een belangrijk onderdeel van de golfcursus. Tijdens gezellige golfwedstrijden kunt u uw vaardigheden in de praktijk brengen. Deze golfwedstrijden worden door Best Golf regelmatig georganiseerd. 

Deze complete golfcursus kost € 395,- en bestaat uit:
- 12 uur les inclusief baanles
- 3 maanden onbeperkt oefenen op de Driving Range en de par-3 golfbaan
- Ballensleutel inclusief voor € 6,- aan credits
- Golfset*:
    ◦    4 clubs: 7, 9, SW & Fairwaywood 3
    ◦    putter
    ◦    zakje tees
    ◦    6 golfballen
    ◦    golfhandschoen
    ◦    pitchfork

meer informatie

Heeft u al een eigen golfset? Dan kunt u de golfcursus volgen zonder golfset en betaalt u slechts € 295,-.
*De samenstelling van de set kan wijzigen, afhankelijk van de leverancier.
2. Vervolgcursus: op naar HCP 36

2. Vervolg golfcursus: op naar HCP 36

Heeft u uw baanpermissie al? Dan is deze vervolgcursus de ideale golfcursus voor u! Deze golfcursu bestaat uit stap 2 en 3 van het 9-stappenplan van de NGF. Na het doorlopen van deze golfcursus behaalt u met gemak handicap 36. 

Deze golfcursus bestaat uit: 
- 12 uur les
- E-Range ballentegoed van € 55,- per persoon
 

Stel zelf uw golfgroep samen

In de vervolg golfcursus moet u zelf uw golfgroep samenstellen. Bovendien: hoe meer deelnemers, hoe aantrekkelijker het wordt! De golflessen worden samen met de golfprofessionals gepland en het ballentegoed ontvangt u bij uw eerste golfles bij de receptie. Wilt u graag deze vervolg golfcursus volgen, maar kunt u geen medegolfers vinden? Geen probleem! Laat uw gegevens bij onze golfprofessionals achter en samen met u proberen zij een golfgroep samen te stellen. Het kan wel even duren voordat er een complete golfgroep is. 
 

In 9 golflessen naar handicap 36

De vervolg golfcursus bestaat uit 9 golflessen en in elke golfles wordt een golfthema behandeld. Hierdoor komen alle golf facetten aan bod die nodig zijn om handicap 36 te behalen.
 
LesTijdThema
11 uur  Intake, putten & chippen
21 uur Chippen & swing
31 uur Pitchen & bunker
42 uurBaanles 9 holes (exclusief greenfee baanles voor niet-leden)
52 uurVideo V1 analyse plus FlightScope
61 uurPutten & pitchen
71 uurBunker & swing
81 uurChippen & swing
92 uurQualifying ronde 9 holes (excl. greenfee baanles voor niet-leden)
 

Tarieven

De grootte van uw golfgroep bepaalt uw golftarief:
 
Aantal personenPrijs per persoon
1€ 650
2€ 410
3€ 330
4€ 260
5€ 220
6€ 190

Volg de vervolg golfcursus en meer informatie over de vervolg golfcursus
 
3. Gevorderdencursus: op naar HCP 28

3. Gevorderden golfcursus: op naar HCP 28

Heeft u handicap 36 al en wilt u nog een stapje hoger gaan? Dan is deze golfcursus ideaal voor u! Deze golfcursus voor gevorderden bestaat uit stap 4 van het 9-stappenplan van de NGF. Na het doorlopen van deze golfcursus behaalt u met gemak handicap 28.

De golfcursus bestaat uit:
- 15 uur golfles
- E-Range ballentegoed van € 120,- per persoon
 

Stel zelf uw golfgroep samen

In de golfcursus dient u zelf uw golfgroep samenstellen. Bovendien: hoe meer deelnemers, hoe aantrekkelijker het wordt! De golflessen worden samen met de golfprofessionals gepland en het ballentegoed ontvangt u bij uw eerste golfles bij de receptie. Wilt u graag deze golfcursus volgen, maar kunt u geen medegolfers vinden? Geen probleem! Laat uw gegevens bij onze golfprofessionals achter en samen met u proberen zij een golfgroep samen te stellen. Het kan wel even duren voordat er een complete golfgroep is. 
 

In 10 golflessen naar handicap 28

De golfcursus bestaat uit 10 golflessen en in elke golfles wordt een golfthema behandeld. Hierdoor komen alle golf facetten aan bod die nodig zijn om handicap 28 te behalen.
 

Golftarieven

De grootte van uw golfgroep bepaalt uw golftarief.


Boek een golfcursus bij Looijmans Golf Teaching

Wilt u een golfcursus volgen? Reserveer een van deze golfcursussen bij Looijmans Golf Teaching.

Informatie Golfcursus

Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Interesse in: *Vraag of opmerking over:
Beveiligingscode