VANAF DINSDAG 2 APRIL BOEK JE ALS GAST STARTTIJDEN NIET MEER VIA E-GOLF4U MAAR VIA TEECONTROL... KLIK HIER OM EENVOUDIG EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN EN TE RESERVEREN...

Commissies

Met meer dan honderd vrijwilligers verdeeld over diverse commissies organiseert de vereniging wedstrijden en activiteiten om zowel het golfspel te verbeteren als het onderlinge contact tussen leden te bevorderen.
 
Commissies
Best Golf & Country Club (BG&CC) biedt haar leden zoveel mogelijk faciliteiten om de golfsport op een leuke en gezonde manier te beoefenen. Denk hierbij aan competitieve wedstrijden, maar ook aan gezelligheidswedstrijden in allerlei type spelvormen. Op deze manier wordt ieder lid in de gelegenheid gesteld om zijn/haar golfspel te blijven verbeteren. Om dit te realiseren beschikt BGCC over diverse commissies. Er zijn meer dan 100 leden als vrijwilliger actief in het bestuur of een commissie.

 

Wedstrijden en NGF competitie

De Wedstrijdcommissie organiseert het hele seizoen door wedstrijden voor alle leden zoals bijvoorbeeld de openingswedstrijd, seizoencups in de zomer, winterwedstrijden. Tevens worden er elk jaar de Matchplay- en Strokeplay Clubkampioenschappen georganiseerd. Daarnaast zijn er gezelligheidswedstrijden zoals de Sinterklaas wedstrijd, Presidentscup, Paas-wedstrijd en de Oranje-wedstrijd.
 
De vereniging doet met heren- en damesteams mee aan de NGF competitie. De Technische Commissie is hiermee belast.
 

De handicapadministratie

De juiste handicaps voor onze leden (en de bij ons aangesloten vrije golfers) worden bijgehouden in het E-Golf4U systeem. Wedstrijdresultaten gaan automatisch vanuit de speelgroepen. De Qualifying (Q–) kaarten van de rondes die de spelers op onze baan hebben gespeeld voeren zij zelf in (zie menu: “Qualifying kaarten”). Bij gemaakte vergissingen of andere complicaties kan men ons inschakelen voor hulp en voor het aanbrengen van correcties.

 

Jeugd

Een van de pijlers van Best Golf en haar vereniging is jeugdgolf. Met een enthousiast en toegewijde jeugdcommissie wordt er gebouwd aan een opleidingsstructuur voor jeugd van alle leeftijden. Zowel de allerkleinsten als de fanatieke jonge golfers vinden er een goede begeleiding en een breed scala aan leuke en afwisselende activiteiten. De ontwikkeling van talent krijgt hierbij specifieke aandacht.