GOED leren golfen? Dat doe je niet in een 'weekendje'... Boek ons zeer complete Starterspakket; leuk om te volgen en ECHTE golfvaardigheid is gegarandeerd.... Klik hier door!

Technische commissie

De Technische Commissie (TC) is mede opgericht met het doel om het krimpende aantal spelers dat golf benadert als wedstrijdsport binnen onze vereniging voldoende uitdaging blijft vinden.
 
Technische commissie
Frans Nivard
Frans Nivard
Voorzitter
Paul Looijmans
Paul Looijmans
Professional
Wim Koelman
Wim Koelman
NGF competitie coördinator
techcom@bestgcc.nl

De Technische Commissie heeft als doel het bevorderen van de competitieve golfcapaciteiten van de leden van BGCC middels het actief deelnemen aan de golfcompetities georganiseerd door de NGF. Het resultaat moet zijn dat deze spelers, speelsters tezamen met en door een goede jeugdopleiding behouden blijven voor de vereniging en dat de uitstraling  als zodanig versterkt wordt, zonder dat dit botst met het verenigingskarakter. Er dient een zodanige gezonde competitie sfeer binnen BGCC  te  ontstaan dat men graag blijft en andere enthousiasmeert om lid te worden van BGCC en stimuleert om competitie te gaan spelen. Waardoor ook zo veel mogelijk enthousiaste leden van BGCC actief gaan en blijven deelnemen aan de NGF competities voor BGCC.
 

De hoofddoelstelling is dan ook:

Het ontwikkelen van een wedstrijdgolf cultuur naast de meer recreatieve golfer 


techcom@bestgcc.nl