GOED leren golfen? Dat doe je niet in een 'weekendje'... Boek ons zeer complete Starterspakket; leuk om te volgen en ECHTE golfvaardigheid is gegarandeerd.... Klik hier door!

Brigo

Brigo is een spelersgroep van Best Golf & Country Club en heeft als doelstelling de bevordering en uitoefening van de bridgesport door de leden van Best Golf & CC
 
Brigo
Brigo is een spelersgroep van Best Golf & Country Club en heeft als doelstelling de bevordering en uitoefening van de bridgesport door leden van Best Golf. Ook voormalige leden van Best Golf kunnen onder bepaalde voorwaarden meedoen in Brigo.
 
Het speelseizoen loopt in beginsel van begin november tot eind maart. De zittingen vinden plaats op donderdagmiddag, in het clubgebouw van Best Golf. Er wordt serieus gebridget in een gemoedelijke sfeer. Na de zitting en de uitslag blijven veel leden in de Brasserie nakaarten bij een drankje en een gezellige maaltijd.
 
Brigo biedt aldus een gelegenheid voor veel (ex-)Clubleden om elkaar ook buiten het reguliere golfseizoen regelmatig te blijven ontmoeten en van een gezamenlijke uitdagende activiteit te genieten.
 
Brigo, opgericht in 1994, telt rond de 70 leden, verdeeld in een A en een B lijn. Brigo is niet aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond. Er is wel een Reglement.
 
Aspirant leden voor BRIGO kunnen zich, bij voorkeur PER PAAR, opgeven via het algemene Brigo e-mail adres : brigo@bestgcc.nl. Als men nog een bridgepartner zoekt, kan het Brigo bestuur daarbij desgewenst vertrouwelijk bemiddelen.
 
De kosten van het lidmaatschap van Brigo bedragen voor leden van Best Golf 25€ per jaar, en voor niet-leden van BG&CC 50€ per jaar.
  
Begin oktober ontvangen de leden van Brigo uitgebreide informatie met name over het speelschema, de paar-indeling, het schema met informatie over de wedstrijdleiding, en een bijgewerkte ledenlijst.
 
Aanmeldingen voor het lidmaatschap, wijzigingen in de ledengegevens (adres, telefoon, e-mail) en eventuele belangrijke andere feiten graag zo spoedig mogelijk doorgeven aan het Brigo secretariaat via: brigo@bestgcc.nl.
 
Toby Brekelmans
Secretaris Brigo
brigo@bestgcc.nl