VANAF HEDEN ALTERNATIEVE ROUTE 18-HOLES BAAN !! KLIK HIER VOOR DE INFORMATIE...
Nieuwsberichten

Slotwedstrijd ook dit jaar weer heel geslaagd

08-11-2019

De tijd vliegt, zeker als het seizoen al vol zit met veel wedstrijden, competities en clubkampioenschappen. Traditioneel stond op zaterdag 2 november 2019 de Slotwedstrijd van het seizoen gepland. De Wedcom had er veel werk van gemaakt. Naast een culinaire omlijsting (maar liefst 50 spelers bleven na afloop voor het buffet met vooraf een heerlijke kleine walk-in diner) en een verassing door de baan heen, was er een bijzondere vorm van Texas scramble bedacht met maar liefst 6 spelers per flight. De eerst zes tees moesten vanaf geel geslagen worden met vertrek vanaf de beste bal, de tweede zes vanaf blauw met de keuze van de bal waar op gedobbeld werd en de laatste zes tees vanaf rood met vertrek vanaf de slechtse bal. Dat werd calculeren, nadenken over wie al in aanmerking kwam voor de beste, gedobbelde of slechtse bal en welke hole er nog volgde: wiens bal nemen we op welke hole. De team captains hadden het maar druk met het noteren van de scrores. Uiteindelijk ging het om de beste netto score per team. En onderweg waren er extra prijzen voor de neary op hole 3, de leary op hole 9 en de longest op hole 14 voor handicap < 20 en voor de handicappers > 20 op hole 18. Gelukkig hielden we het droog want in de aanloop trokken er forse buitjes over en ook buienradar voorspelde al voor aan het begin van de avond dat er extra depressies het land over zouden trekken.
Frans Nivard had de regie namens de wedstrijdleiding, voor die dag bestaande verder uit Vera Houtsma, Rob van de Broek en Ton van Schijndel. Mede namens alle deelnemers bedankt.
De longest op hole 14 was bij de heren voor Patrick Schepers, bij de dames voor Els van Hapert. Het team van Hennie Kolen won de leary op hole 9, en golfpro Paul Looijmans de neary op hole 3 met een bijna hole in one (foto).
Met slechts 48 netto slagen wist het team van Isu Shin, Albert Kang, Byuri Shin, Sang Han en Ari Shin de slotwedstrijd te winnen. Uit handen van onze golfpro Paul Looijmans kregen de winnaars de eerste prijs overhandigd, een golfles van een uur bij één van onze golfpro's. 

Een hele gezellige dag, na afloop natuurlijk vastgelegd op de gevoelige plaat.
(zie het fotoalbum op deze website).

Thom