21/09 IN VERBAND MET EEN CLINIC EVENEMENT ZIJN VANDAAG VAN 15.00 TOT 18.00 UUR DE OEFENFACILTEITEN AFGEHUURD EN GESLOTEN VOOR DERDEN

Starttijd reserveren

Boek snel en gemakkelijk zelf een starttijd via ons online reserveringssysteem. U heeft aanvullende wensen? Bel onze receptie of caddiemaster via 0499- 391 443. Wij helpen u graag aan de starttijd die aansluit bij uw wensen.
 
image - 1image - 2image - 3
Bij Best Golf is er op dagen met mooi weer en/of op de gewilde starttijden tussen 10.00 en 14.00 uur logischerwijs een verhoogde vraag. Een starttijd op deze momenten is in principe een flight voor 3 of 4 golfers .

Op donderdagavonden in de maanden juni, juni, augustus en september kan er vanaf 18.00 uur voor 9-holes gestart worden vanaf hole 10. Deze starttijden zijn online niet zichtbaar. Dit kunt u telefonisch reserveren via onze receptie 0499 - 391 443.
 

Online reserveren

Klik op de gewenste datum en beschikbare tijd en selecteer het aantal holes (9 of 18). Vanaf 14 dagen voor de gewenste speeldatum kunt u als gastspeler uw starttijd reserveren. Vervolgens komt u terecht bij een inlogscherm. 


Klik voor mobiel

Heeft u zich als gastspeler reeds eerder geregistreerd?
Login met uw persoonlijke inloggegevens.

Eerste keer als gastspeler?
Registreer u eerst eenmalig. Deze inloggegevens kunt u gebruiken voor deze en toekomstige starttijdreserveringen.

Komt u met meerdere spelers?
Zoek eerst op naam, voordat u een gastspeler toevoegt.

Vergeet niet uw NGF-pas mee te nemen!