CORONA UPDATE 14-10; GOLFBAAN OPEN, HORECA GESLOTEN -- Lees hier welke maatregelen we moeten nemen...

Starttijd reserveren

Boek snel en gemakkelijk zelf een starttijd via ons online reserveringssysteem. U heeft aanvullende wensen? Bel onze receptie of caddiemaster via 0499- 391 443. Wij helpen u graag aan de starttijd die aansluit bij uw wensen.
 
image - 1image - 2image - 3
Bij Best Golf is er op dagen met mooi weer en/of op de gewilde starttijden tussen 10.00 en 14.00 uur logischerwijs een verhoogde vraag. Een starttijd op deze momenten is in principe een flight voor 3 of 4 golfers . Indien u voor twee personen een starttijd boekt, dan proberen wij u ook als 'twee-bal' te laten spelen. Op drukkere momenten kan dit echter niet worden gegarandeerd. Wilt u deze garantie wél en de flight  'afkopen'. Best Golf biedt dit aan tegen een bescheiden meerprijs per persoon. Neem hiervoor vooraf contact op met onze receptie via 0499 - 391 443.
 

Online reserveren

Klik op de gewenste datum en beschikbare tijd en selecteer het aantal holes (9 of 18). Vanaf 14 dagen voor de gewenste speeldatum kunt u als gastspeler uw starttijd reserveren. Vervolgens komt u terecht bij een inlogscherm. 


Klik voor mobiel

Heeft u zich als gastspeler reeds eerder geregistreerd?
Login met uw persoonlijke inloggegevens.

Eerste keer als gastspeler?
Registreer u eerst eenmalig. Deze inloggegevens kunt u gebruiken voor deze, en toekomstige, starttijdreserveringen.

Komt u met meerdere spelers?
Zoek eerst op naam, voordat u een gastspeler toevoegt.

Vergeet uw NGF-pas niet mee te nemen!