ONZE GOLFBAAN HEEFT PER 1 FEBRUARI 2020 EEN NIEUWE SPEELVOLGORDE VAN HOLES --- KLIK HIER OM DE DETAILS VAN DE VERANDERINGEN TE LEZEN ---
Nieuwsberichten

Pinkster/Handicart toernooi 2019

26-05-2019
Pinkster/Handicart toernooi  2019
 
Het Handicart gunshot toernooi wordt gespeeld op de tweede pinksterdag, 10 juni 2019.
 
De Handicart commissie vecht ieder jaar om voldoende inkomsten te genereren om 10 handicarts te kunnen laten rijden voor onze leden. Let op: gezien de grote vraag is het aantal handicarts dit jaar verhoogd van 8 naar 10. De inkomsten van het handicart toernooi zijn hierbij van groot belang.
 
Gunshot toernooi op tweede Pinksterdag om 13.00 uur.
Spelvorm 18 holes Greensome Stableford. Men kan zich als team van twee inschrijven of individueel (U wordt dan samen met iemand als team ingedeeld).
Hcp tot 54, maximale handicap verrekening is 36.
Men kan zich ook inschrijven met een introducee (gereduceerd greenfeetarief van Euro 40,00). Gaarne vooraf exacte handicap introducee opgeven.
U kunt bij inschrijving aangeven of U gebruik wil maken van een gezellig diner na afloop van de prijsuitreiking in het restaurant.
Prijzen:
1e prijs; wisselbeker, deelname aan regio finale op 23 september op Crossmoor. De finale is op dit moment nog niet bekend. De eerste prijs is alleen beschikbaar voor donateurs van de Stichting Handicart.
2e prijs; greenfees op een “verrassingsbaan”.
3e prijs; paraplus.
Verder een prijs voor de neary (hole 3) en de leary (hole 9). 
Kosten: Euro 7,50 per deelnemer, inclusief Euro 2,50 voor een Horecamuntje. De Euro 5,00 zal in zijn geheel toekomen aan de Stichting Handicart.
 
En als altijd zijn onze onvolprezen Handicart golfballen 2019 te koop bij aanmelding bij de wedstrijdtafel.
 
SCHRIJF DUS IN en keep our Handicarts roling, met dank van de Handicart commissie.