LET OP: VANAF MAANDAG 12 AUGUSTUS WEER EEN TIJDELIJKE OMLEIDING IVM WERKZAAMHEDEN - KLIK HIER -
Nieuwsberichten

Lustrum dag-Een tipje van de sluier opgelicht

31-03-2019
 
THUIS OP REIS

Dat is het thema van onze Lustrumdag op zaterdag 29 juni 2019.
 
Natuurlijk vertellen wij nog niet alles waar wij als Lustrumcommissie de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest, maar een klein tipje van de sluier willen wij wel oplichten.
 
Deze dag staat in het teken van reizen.
Gedurende de dag, zowel op de baan tijdens de wedstrijd als ’s avonds bij het feest, maak je kennis met diverse landen. Ondanks het feit dat je mogelijk al in één van deze landen bent geweest, hopen we je toch te kunnen verrassen met een aantal leuke zaken.
 
Dankzij de royale bijdragen van de directie van Best Golf en diverse sponsoren vanuit onze Business Club, waarvoor onze dank want wij waarderen dit zeer, word je deze dag ook nog eens culinair verwend. Daarnaast is de prijzenpot royaal gevuld, dus zorg dat je erbij bent.
 
De komende tijd zullen we je steeds iets meer vertellen over deze dag, maar voorlopig houden we de rest nog even geheim. De officiële uitnodiging volgt over een maandje.
 
We hopen dat je er deze dag bij bent om samen met ons en heel veel andere leden ons 6e lustrum op een feestelijke wijze te vieren. Wij hebben er heel veel zin in.
 
Graag tot 29 juni.
 
Lustrumcrew Best Golf & Country Club