ONZE GOLFBAAN HEEFT PER 1 FEBRUARI 2020 EEN NIEUWE SPEELVOLGORDE VAN HOLES --- KLIK HIER OM DE DETAILS VAN DE VERANDERINGEN TE LEZEN ---
Nieuwsberichten

Competitie verslag Heren 3 vrijdag

13-05-2019
We zijn weer terug van weggeweest. Was het vorig jaar spannend tot de laatste slag en trokken we toen uiteindelijk aan het kortste eind, nu ging het vanaf de eerste slag eigenlijk fantastisch.
Dit maal niet zo heel erg mooie banen dachten we, maar achteraf zijn we toch twee keer heel positief verrast. En natuurlijk zorgt winnen altijd voor extra euforie.
Het begon dit jaar op Landgoed Nieuwkerk met een prima degelijke overwinning op Almkreek. Daarna mochten we onze kwaliteiten als gastheer samen met onze groene en blauwe brigades tonen. Dat was in een woord weer PERFECT. Daar hielp het weer ook nog eens bij eindigend met een prima buffet buiten op het terras. Alleen maar lovende worden van de gasten.
Vervolgens was het de beurt aan De Gulbergen om gastheer te zijn en daar kwam de eerste verrassing wat betreft de kwaliteit van de baan. De meesten zullen nooit een fan van de “ berg “ worden maar alles lag er daar ook prima bij. De uitslag daar was ook goed: Prise d’eau werd eenvoudig opzij gezet.
Alles was duidelijk dat we bij Prise d’eau een serieuze pot zouden gaan spelen tegen Landgoed Nieuwkerk. Voordeel is wel dat we deze baan vanuit het birdie-circle arrangement goed kennen maar voorspelen hebben we niet overgeslagen. Na een degelijke 6-0 tussenstand werden er ’s middags geen fouten meer gemaakt en was de overwinning tegen nummer 2 meer dan verdiend 14-4.
De laatste wedstrijd bracht ons op Almkreek. Ook hier moet ik zeggen dat de baan zich prima verbeterd heeft tov 3 jaar geleden. Misschien wel door deze zaken waren we volledig gefocust en werd er geen punt gemorst en kon De Gulbergen met 18-0 naar huis.
Wij kampioen, bloemen van het bestuur gekregen en nog een gezellige avond gemaakt met onze competitie deelnemers.
Rest ook nog even onze Looijmans brothers te bedanken voor weer een prima voorbereiding met goede focus op het zone verhaal en het korte spel.
Leuk was dat Paul aanwezig was de laatste wedstrijd daar er ook een deel van zijn business op Almkreek ligt .
Volgend jaar gaan we kijken hoe het loopt in de 4e klasse. Drie jaar geleden leken we daar ook uit te kunnen klimmen maar dat ging op het laatst toch niet door dus nu komt er een nieuwe kans.
Mannen dank voor een mooi en zeer sterk seizoen tot volgend jaar!

Jullie captain Frans.