GOED leren golfen? Dat doe je niet in een 'weekendje'... Boek ons zeer complete Starterspakket; leuk om te volgen en ECHTE golfvaardigheid is gegarandeerd.... Klik hier door!

BIRDIE CIRCLE 2024

Oost, west, thuis golfen best. Het is echter af en toe ook heerlijk om een andere golfbaan te ervaren. Full member op een van de aangesloten golfbanen? Kom golfen tegen een prachtige korting. Welkom op Best Golf!
 
BIRDIE CIRCLE 2024
Golfen met hoge korting bij de aangesloten Birdie Circle golfbanen.

Birdie Circle 2024
Leden ontvangen 50% korting op een standaard greenfee prijs op één van de Birdie Circle golfbanen:
 • Golfpark de Haenen
 • Prise d'Eau Golf
 • Best Golf
 • Golfclub Amelisweerd
 • Golf de Gulbergen
 • Golfcentrum de Batouwe
 • Kempische Golfclub (BE)
 • De Peelse Golf
Je mag zo vaak van deze aanbieding gebruik maken als je wilt. Het aantal golfrondes dat je speelt is onbeperkt, maar wel gemaximeerd op 8 spelers per uur.

Zo gebruik je het Birdie Circle voordeel:
Op birdiecircle.nl vind je informatie over Birdie Circle en alle deelnemende golfbanen. Je kunt telefonisch reserveren. Je hebt je digitale NGF pas (met Birdie Circle vermelding erop) en een geldig ID nodig bij het aanmelden op de club. Zonder NGF pas en ID wordt het Birdie Circle tarief niet toegepast, dus niet vergeten!

Geen Birdie Circle pasje meer nodig
Sinds begin 2022 is er vanuit Best Golf geen extra pasje meer nodig om gebruik te kunnen maken van de Birdie Circle korting.
Indien u recht hebt op deze korting (als full member / bedrijfslid), dan staat dit vermeld op de digitale NGF-pas, onder je naam, met de woorden  "Birdie Circle".

1) De Birdie Circle is een initiatief van samenwerkende golfbanen en kan van vorm of inhoud wijzigen.

2) Birdie Circle is een incentive van Best Golf & Country B.V. voor alle verenigingsleden met een full membership. Birdie Circle gasten krijgen tot 50% korting, zodat Best Golf verenigingsleden tegen vergelijkbaar aantrekkelijke tarieven bij de deelnemende golfbanen kunnen spelen.

3) De exacte Birdie Circle tarieven kun je opvragen bij de betreffende golfbaan.  De verleende kortingen zijn over en weer gelijkwaardig en in verhouding.


Zo boek je een Birdie Circle golfronde:
 1. Telefonisch reserveren
  Neem even contact met ons op om je starttijd vast te leggen.
   
 2. Betaal bij het inchecken
  We ontvangen je graag in ons clubhuis.

  Op vertoon van je digitale NGF-pas (met Birdie Circle vermelding) en een geldig ID wordt de korting verrekend.
   
  

Op onze website vind je alle informatie om je bezoek voor te bereiden. Heb je toch nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Graag tot zien bij Best Golf