VALENTIJN SHARING DINNER --- KLIK HIER! ---
Nieuwsberichten

Winterwedstrijd 23 februari

25-01-2019
Op 23 februari a.s. vindt alweer onze vierde winterwedstrijd plaats. Doe je mee? Net als de vorige wedstrijden is het ook nu weer een gunshot in de middag. We starten om 14.00 uur. Na afloop is de mogelijkheid om een drankje te nuttigen en eventueel een hapje te eten met je flight genoten ter afsluiting van de gezellige middag. Restaurant Dimples serveert voor ons een heerlijke nasi hap voor slechts 10 euro. Inschrijven hiervoor gaat heel eenvoudig, klik bij je inschrijving het vakje horeca aan.
 
Tijdens de derde winterwedstrijd, wat een echte winterwedstrijd was (koud maar zonnig), hadden we 33 deelnemers. Dit keer hopen we op meer. We hebben nl. leuke prijzen voor de Neary, Leary en de Longest voor zowel de dames als de heren. Daarnaast spelen we ook nog voor de Winterkampioen 2018/2019. Heb je over de hele serie van vijf wedstrijden de drie beste resultaten? Dan mag je jezelf straks Winterkampioen 2018/2019 noemen.
 
Wil je gasten meenemen? Dat kan natuurlijk ook, zij spelen mee voor een gereduceerd greenfee tarief, t.w. 17,85 euro + het inschrijfgeld van 5 euro. Gasten kunnen ook mee eten. Geef dat even aan in het opmerkingenveld, net als de naam, emailadres en Ehcp van je gast. Indien je partner niet meespeelt maar wel graag mee eet, geef dat dan ook even aan in het vakje opmerkingen. Ook onze winterleden zijn van harte welkom. Best Golf heeft hen al geïnformeerd.
 
De laatste winterwedstrijd is op 24 maart.
 

Vriendelijke groet en tot 23 februari
 
Jullie wedstrijdleiding Rob en Frans