DE WINTERGOLFKAART KOMT ER WEER AAN !! KLIK OP DEZE BALK VOOR DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN
Nieuwsberichten

Wildwedstrijd zaterdag 19 oktober a.s.

04-10-2019
Als start van het wildseizoen wordt op zaterdag 19 oktober een wildwedstrijd georganiseerd met aansluitend gezamenlijk een borrel en diner.
Dit is een proef volgens het concept diner met golf, inschrijving geldt voor de wedstrijd en het bijbehorende diner. Inschrijving staat open voor leden en hun gasten.
Na afloop van de wedstrijd is er in de lounge een borrel met de prijsuitreiking en daarna gelegenheid tot omkleden voor het aansluitende diner.
Voor het diner is er gekozen voor een wat exclusiever concept met een mooi 3-gangen wildmenu geserveerd in de Brasserie (linnen gedekt) en de mogelijkheid om daarbij passende, exclusieve wijnen te bestellen.
Het 3-gangen menu ad. EUR 34,50 p.p.  ziet er als volgt uit:

Tartaar van licht gerookte herten lende met kappertjesblad, knolselderij en mosterd crème

Tamme eendenborst gelakt met honing en five spice, Rilette van eend, 
rode kool, appel en saus van de eend

Bereidingen van chocolade met zwarte bes en hibiscus

 
Bijpassende exclusieve wijnen kunnen per glas besteld worden of er kan gekozen worden voor een wijnarrangement van 3 glazen bijpassende wijnen ad. EUR 13,50 p.p.

De wedstrijdvorm is een 18-holes wedstrijd, spelvorm Greensome stableford.
Starttijd 13.00 uur gunshot of starttijden (afhankelijk van aantal deelnemers).
U mag als team van 2 of als individuele speler inschrijven. Individuele spelers worden door de wedstrijdleiding ingedeeld. Desgewenst kunnen gasten van leden in dezelfde flight geplaatst worden, graag dit bij de inschrijving onder opmerkingen vermelden.
Gasten betalen een gereduceerde greenfee voor 18 holes van EUR 30,= p.p. bij de receptie te voldoen.
Inschrijfgeld voor prijzen bedraagt EUR 2,50 p.p. bij de wedstrijdtafel te voldoen.

Voor leden die verhinderd zijn voor de golfwedstrijd, bestaat de mogelijkheid om ook alleen voor het diner in te schrijven. Dit graag bij de wedstrijdleiding opgeven, welke dit met dimples zal afstemmen.Gelieve dit per mail te sturen aan: robvandepoll@home.nl