07/08 UPDATE CORONA MAATREGELEN --- KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE---
Nieuwsberichten

Wijziging protocol baan

30-06-2020
Het Outbreak Management Team en de overheid hebben onlangs  -gelukkig- besloten tot een verdere verruiming van de maatregelen. Tevens heeft de NGF de versoepelingen overgenomen en verwerkt in het protocol.

Voor Best Golf betekent dit dat er op en rond de golfbaan en in het clubgebouw een aantal aanpassingen worden gedaan:

Harken terug op de golfbaan
Vanwege de lage besmettingskans laat het protocol van de NGF weer toe dat er harken in de baan gebruikt worden.

“In het huidige protocol staat dat er geen materialen op een golfbaan aanwezig mogen zijn. Dat blijft nog even zo, maar voor alleen de hark is er nu, om meerdere redenen, een uitzondering gemaakt. Deze mogen teruggeplaatst en gebruikt worden door spelers. Daarbij is het echter wel belangrijk dat de spelers na het gebruik van een hark direct hun handen desinfecteren met zelf meegenomen gel of doekjes.”

Op Best Golf worden de harken per woensdag 1 juli  teruggeplaatst. Aanharken van de bunker is dan weer verplicht. De holevlag mag er nog niet uitgehaald worden.

Let op: de Local Rule die plaatsen in de bunker toestaat komt hierbij automatisch te vervallen.

Kleedkamers
De lockerrooms / kleedkamers zijn vanaf woensdag 1 juli weer geopend voor gebruik. Dit geldt voor zowel het droge als het natte gedeelte (waaronder douches). Wel geldt er maximum van 22 gebruikers per kleedkamer. De toegewezen omkleedplekken staan met tape op de bankjes.

Routing
Buiten het clubgebouw wordt geen vaste route meer gehanteerd en zullen de aanwijzingen worden verwijderd. Uiteraard geldt de 1,5 meter onderlinge afstand als regel en hebben mensen hier individuele verantwoordelijkheid voor.

Binnen het clubgebouw blijft de looproute intact en dienen alle gasten deze ook te volgen.

Triage (gezondheidsvragen)
Het maximum aantal gasten per horecagelegenheid is flink opgetrokken.
Tot 100 personen binnen geldt in de horeca geen verplichting meer om gasten te informeren naar hun gezondheid. Voor groepsgrootte op de terrassen geldt dit tot 250 personen. In de praktijk betekent dit dat er bij Dimples geen automatische triage zal worden gedaan. Uiteraard zal dit door medewerkers wel gebeuren bij het vermoeden van relevante gezondheidsklachten.

Reserveren
Het boeken van een tafel ten behoeve van lunch of diner blijft verplicht, zo ook bij Dimples. Wij vragen u bij aankomst te wachten tot één van onze medewerkers u begeleidt naar uw tafel.

Met vriendelijke groet,

Team Best Golf | Dimples,