VRIJDAG 13 DECEMBER ZIJN HET RESTAURANT EN GEHELE CLUBGEBOUW I.V.M. EEN EVENEMENT GESLOTEN
Nieuwsberichten

Vrijwilligers in het zonnetje gezet op Bestuurs-/Commissiedag

30-09-2019
Onze vereniging is gezegend met vele vrijwilligers.
Of het nu de Brigo commissie is, de Wedcom of de marshals. Achter de schermen wordt elke keer weer hard gewerkt om het een ieder naar zijn of haar zin te maken. Dat dit hooglijk gewaardeerd wordt lijdt geen twijfel. Daarom stonden ook dit jaar op zondag 29 september 2019 de vrijwillgers weer centraal.

De organisatie lag weer in uitstekende handen van Els van der Putten namens het Bestuur en Ben Kil namens de Wedstrijdcommissie.
Vooraf waren de weergoden ons niet gunstig gezind. Onstuimig herfstweer die ochtend voorspelde niet veel goeds. Dat weerhield de deelnemers er niet van om zich toch om 12.00u te melden in het clubhuis waar zij werden opgewacht met een heerlijke verassing en een kop koffie. De wedstrijdvorm was Texas Scramble en de teamindeling werd ter plaatse bekend gemaakt. Alom wat verwarring toen de organisatie vooraf de wedstrijd naar 9 holes wilde inkorten. Omdat vooral de gezelligheid bovenaan stond deze dag en kijkend naar de laatste buienalarms, werd toch uitgegaan van 18 holes en  uiteindelijk was het voor diegenen die facultatief 9 holes wilden  en vanwege de regen wilden stoppen. 

Na afloop kwamen we redelijk droog binnen gelopen. Ja er viel wel wat regen, maar ook veel buien trokken die dag over.  
In de mooi verbouwde zaal Plataan werd iedereen opgewacht met een drankje en volgde de preisuitreiking en deed de BV ook nog een duit in het zakje door prijswinnend team namens Dimples een diner cheque voor een 3 gangen diner te overhandigen. Die eer viel dit keer te beurt aan Jan de Haast, Germ Kemper, Maria van Laarhoven en Friedy Machielsen. Uiteraard volgde er een korte speech. Jan de Haast beloofde dat vanwege de euforie over de overwinning en de zeer geslaagde dag er tijdens de eerstvolgende ALV minder op het bestuur zal worden gelet en tevreden toogden we daarna allen allengs naar de brasserie boven waar ons middels een door Els uitgekiende tafelindeling een heerlijk dineetje stond te wachten.
Voorzitter Jerome van Helvoort nam de gelegenheid te baat de organisatie en al de bestuurs- en commissie leden te bedanken en benadrukte dat we als vereniging zonder hun niet aflatende steun en inzet niet zo goed kunnen floreren als nu. Daarbij werd het glas geheven en was de sfeer ontspannen. De partners van de vrijwilligers die waren uitgenodigd gaven een extra cachet aan deze gezellige en geslaagde dag die nog eens fijntjes werd vastgelegd op de gevoelige plaat (zie foto album).

Thom