CORONA UPDATE 14-10; GOLFBAAN OPEN, HORECA GESLOTEN -- Lees hier welke maatregelen we moeten nemen...
Nieuwsberichten

UPDATE COVID-19 maatregelen Dimples horeca per 7 augustus 2020

07-08-2020
UPDATE 07/08

De horeca gaat voor binnen én buiten, ongeacht de omvang van de horecagelegenheid, werken op basis van reservering (van tevoren of aan de deur), een gezondheidscheck en het toekennen van een vaste zitplaats (placering) aan een tafel of aan de bar. Daarnaast worden alle bezoekers gevraagd zich te registreren. Bezoekers laten op vrijwillige basis naam- en contactgegevens achter zodat de GGD contact kan opnemen bij een besmetting die verband houdt met de horecagelegenheid.
Bij constatering van bronbesmetting door GGD, leggen voorzitters veiligheidsregio een sluiting van maximaal 14 dagen van recreatieve instellingen (zoals bioscopen, horecaondernemingen, pretparken, theater, musea, enzovoorts) op.

Voor Dimples betekent dit dat wij gasten bij binnenkomst verzoeken om een fomuliertje in te vullen;Welke wettelijke maatregelen en restricties golden er reeds en blijven van kracht?

max. 100 personen binnen (excl. personeel)
tafels van 2 personen binnen 1,5 meter onderlinge afstand
tafels van 3 of 4 personen minimaal 1,5 meter onderlinge afstand. Op terrassen geldt geen maximum personen, echter de 1,5 meter regels voor binnen gelden daar ook onverkort.
Voor tafels binnen is reserveren verplicht
Alle gasten moeten zitten op een stoel, statafels zonder krukken zijn niet toegestaan.
Gasten uit één duurzaam huishouden, zoals een gezin onder één dak, hoeven geen onderlinge afstand van 1,5 meter aan te houden en mogen met meer dan 4 personen aan een tafel zitten. Let op: gasten zijn zelf verantwoordelijk om overtuigend aan te tonen dat zij uit één duurzaam huishouden komen.

Wij kunnen niet zonder uw medewerking. Wij rekenen op uw begrip en geduld; samen laten we het werken!

Met hartelijke golfgroet,

Team Best Golf | Dimples