DE WINTERGOLFKAART KOMT ER WEER AAN !! KLIK OP DEZE BALK VOOR DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN
Nieuwsberichten

Slotwedstrijd zaterdag 2 november 2019

08-10-2019
Hij gaat er weer aankomen. Als de bladeren beginnen te vallen en het weer wat onrustiger wordt, zijn wij weer toe aan het organiseren van  DE SLOTWEDSTRIJD.
Eigenlijk willen we niet veel veranderen aan de inhoud van de wedstrijdvorm.
Al een aantal jaren blijkt de TEXAS SCRAMBLE  vorm een prima concept te zijn. Ook dit jaar gaan we weer drie vormen spelen.  Op de eerste 6 holes geldt de beste bal waarbij van ieder een keer zijn bal moet zijn gespeeld.
De volgende 6 holes (7 t/m 12) slaat iedereen af en gaan we dobbelen, het cijfer dat gegooid wordt, bepaalt welke bal je moet spelen. Tot slot op de holes 13 t/m 18 kies je de slechtste bal van de flight en hier geldt weer van ieder moet een keer de afslag worden gekozen. We hebben weer de speciale score kaart die je alles nog even goed uitlegt.
Vervolgens geldt in de baan dat degene wiens bal gekozen is niet slaat. Op de green heeft iedereen een kans om de put te maken.
Om het aantal deelnemers nog groter te krijgen hebben we dit jaar besloten om in flights van 6 te gaan spelen.
Je mag je eigen team samenstellen. Het wedstrijd programma geeft maar de mogelijkheid om 4 spelers op te geven dus geef in de opmerkingen je andere twee spelers aan, dan komt alles goed. Kom je niet aan een compleet team dan kijken wij met de overige inschrijvingen hoe we de teams compleet krijgen. Inschrijfgeld is 5 euro pp inclusief een horeca muntje.

Tevens hebben we weer een buffet geregeld waaraan jullie hopelijk ook allemaal deelnemen. De kosten hiervoor bedragen EUR 20,50. Geef dat aan doormiddel van het horeca blokje aan te vinken.  Als je niet spelende partner mee wilt eten prima, ook aangeven in het blok opmerkingen.

We heten jullie de 2e allemaal welkom vanaf 10.30u, dan krijgen we koffie of thee aangeboden door het bestuur. Om 11.30u doen we de opening met nog een korte uitleg. We spelen een neary leary en longest, holes horen jullie bij de uitleg.
Om 12.00u gaat de toeter en dan denken we rond 16.30u weer allemaal binnen te kunnen zijn voor de borrel met versnapering aangeboden door Dimples.
Tegen 17.15u rekenen we de prijzen te kunnen verdelen en dan kan er om 18.00u nog even opgefrist worden en kunnen we rond 18.30u starten met het buffet.
We werken nog aan wat leuke prijzen en dan hopen we ook nog op wat lekkers in de baan.

Jullie zien, wij zijn er al klaar voor. Nu nog even allemaal inschrijven, want een volle bak is uiteindelijk het leukst voor een ieder.

Tot 2 november!
Jullie wedstrijdleiding Ton, Rob, Vera en Frans