VRIJDAG 13 DECEMBER ZIJN HET RESTAURANT EN GEHELE CLUBGEBOUW I.V.M. EEN EVENEMENT GESLOTEN
Nieuwsberichten

Oliebollen wedstrijd 28 december

27-11-2019
Beste golfliefhebbers,

Om het golfjaar 2019 met elkaar op een goede manier af te sluiten, organiseren we weer de traditionele oliebollen wedstrijd van BG&CC op zaterdag 28 december 2019.
Nog een laatste keer in 2019 een rondje golf en even bijpraten met golfvrienden en golfvriendinnen over het afgelopen golfjaar. De ups en downs en de goede voornemens over de handicap verlaging voor volgend jaar.
Het is een gezelligheidswedstrijd voor alle leden en ook gasten van leden zijn van harte welkom. Gasten kunnen via een lid op de website aangemeld worden. Graag in het veld opmerkingen en met vermelding van naam, EHcp en e-mail adres.
We spelen een 9 holes gunshot met wedstrijdvorm individueel stableford. De wedstrijd start om 11.00 uur en iedereen wordt verzocht zich tijdig vooraf bij de wedstrijdtafel in het restaurant  te melden.
Na afloop is er een gezellig samenzijn en kunnen we weer wat opwarmen bij warme chocolademelk en oliebollen.
Hert inschrijfgeld voor leden en gasten voor deze wedstrijd bedraagt EUR 5,= p.p. (tbv. koffie/thee/choco, oliebollen en prijzen winnaars) en dient bij de wedstrijdtafel te worden betaald.
Voor gasten geldt een korting op het geldende greenfee wintertarief en dit dient vooraf beneden bij de receptie van Best Golf te worden voldaan.
We hopen op een grote deelname en een gezellige afronding van het golfjaar 2019.

Jullie wedstrijdleiding
Rob van de Poll en Frans Nivard