DE WINTERGOLFKAART KOMT ER WEER AAN !! KLIK OP DEZE BALK VOOR DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN
Nieuwsberichten

Mix Night slotavond boordevol gezelligheid

27-09-2019
      
Het was al weer de laatste edite van de Mix Night competitie, de altijd gezellige donderdagwedstrijden bereikten hun hoogtepunt. En er moest nog gestreden worden om de overall bokaal bij zowel de dames en de heren. Vooraf was al aangekondigd dat er na afloop gebruik kon worden gemaakt van een heerlijk buffet en de avond muzikaal omlijst ging worden door de live band Bandeville en er nog een eigen DJ was voor de afterparty tot in de late uurtjes. En alles stond weer onder bezielende leiding van de Carl Jurcka die het weer prima voor elkaar had. Hij werd speciaal in het zonnetje gezet door de deelnemers die vooraf geld hadden ingezameld voor twee hele leuke cadeaus waarvoor Ina Broeders het initiatief had genomen en namens de aanwezigen een toespraakje hield. Frank en Else Wessels hadden daarnaast een origineel geschenk voor hem bedacht: een reuze Pinokkio die als symbool altijd centraal staat op elke Mix Night avond voor de voorlaatste plaats die Carl (dankzij zijn eigen goede prestaties) zelf nog nooit had gewonnen. De dagprijzen gingen naar Henk Veulings en Wim Dielesen en de beste bruto score van de maand augustus was voor Gerian van Ooijen met 1 boven de baan. De neary op hole 3 was voor Gerian, Rob van de Poll had de longest putt op hole 5 met maar liefst 10 m 80 cm ! De nearest to the rose op hole 9 was voor Yvonne der Kinderen. De overall winnaar bij de heren werd Hennie Kolen, die licht geëmotioneerd een toespraak hield om iederen te bedanken om vervolgens de harteljike groeten van zijn vrouw Toos, die al enige tijd ziek is en er niet bij kon zijn maar in het verleden de Mix Night organiseerde, aan een ieder over te brengen. De altijd stabiel spelende Hennie - die twee weken geleden pas aan de stand van de ranglijst zich realiseerde dat hij bovenaan stond- eindigde in de best 10 games score uiteindelijk één punt voor Jeroen Janssen. De seizoen winnaar bij de dames werd Pea van Schijndel die voorafgaand aan de slotdag al bijna geen tegenstand meer hoefde te duchten hoewel single handicapper Gerian nog gevaarlijk dichtbij kwam. Ook Pea werd in het zonnetje gezet met mooie prijzen. Carin van Leeuwen werd als nieuwkomer derde.
De liveband Bandeville uit Deurne speelde het dak eraf op oude rock muziek en na het copieuze buffet ("Carl's kitchen") en enkele alcoholische versnaperingen gingen velen van ons de dansvloer op en werd het tot 23.00u een spektakel stuk. Daarna nam ondergetekende het DJ gedeelte voor de afterparty voor zijn rekening en met een selecte groep werd het heel gezellig tot in de (hele) late uurtjes. 
Al met al weer een topavond met de licht hunkerende gedachte dat we weer een half jaartje moeten wachten tot de volgende Mix Night editie in het volgende voorjaar aanbreekt.

Thom

Bekijk de foto's op de album pagina.