Nieuwsberichten

Mix Night competitie 2019

06-03-2019
De Mix Night competitie begint dit jaar op 4 april 2019. Deze oergezellige 9 holes zomeravond competitie van begin april tot einde september staat ook dit jaar weer onder de bezielende leiding van Carl Jurcka en kent weer leuke prijzen, een speciale barbecue avond en slotavond met eten, dans en muziek. Alle leden zijn welkom, inclusief de bedrijfsleden. Maar ook introducées kunnen zich inschrijven tegen betaling van een gereduceerde greenfee. Het leuke van deze wedstrijden is dat er gestart kan worden tussen 16.00u en 18.30u naar keuze met inschrijving op starttijden op de lijst ter plaatse. Ideaal voor mensen die overdag werken en daardoor meer flexibiliteit hebben in de starttijden tussen het genoemde tijdsblok. In het late najaar starten we meestal uiterlijk om 17.30u vanwege de eerder ondergaande zon. Dames en heren kunnen uiteraard gemixed in een flight lopen (dames slaan af vanaf de rode tee, heren vanaf de gele tee). De beste 10 wedstrijdscores tellen mee voor de eindstand.
Na afloop is er een kleine prijsuitreiking voor de beste dagscores en eventueel geslagen birdies. De eerste prijs is een waardebon voor de Dimples dagschotel.
Iedere deelnemer betaalt EUR 2,50 inschrijfgeld per wedstrijd. Hiervan worden onder meer de prijsjes bekostigd. Er bestaat de mogelijkheid om voor 10 wedstrijden vooruit te betalen. Indien 10 keer is deelgenomen aan de Mix Night, is deelname en het eten tijdens de barbecue- of slotavond gratis. De overall winnaar wordt bekroond tot Mix Night koning of koningin. Op de slotdag maar ook tijdens de barbecue avond wordt gestart in gunshot vorm en worden er ludieke spelvormen toegevoegd (putting championship en prijzen voor de neary en de leary en de longest putt). Inschrijving gaat per week via de wedstrijden kalender op de website.

Carl & Thom