CORONA UPDATE 14-10; GOLFBAAN OPEN, HORECA GESLOTEN -- Lees hier welke maatregelen we moeten nemen...
Nieuwsberichten

Lockdown-aanbieding: Re-grippen van uw clubs

10-04-2020


Beste golfliefhebber,

Wist u dat de grips op uw clubs invloed hebben op uw golfprestatie? De grip is de enige connectie tussen uw lichaam en de club en dus de verbinding met uw clubhoofd. Omdat we helaas voorlopig de baan niet in mogen, is dit HET moment om uw clubs te laten re-grippen.

Nieuwe grips hebben een betere textuur, geven meer stabiliteit en controle. Door een vastere grip heeft u meer controle op het slagvlak in de impactzone. En dat resulteert in betere prestaties.
In onze lessen werken we vaak aan uw grip om de balvlucht te beïnvloeden. We merken dan regelmatig dat de grip zelf niet meer ‘ gript’ . Re-grippen is dan het advies. Veelgehoorde reacties zijn dan “zou ik inderdaad moeten doen”, “dan ben ik mijn clubs een week kwijt”, “het is zo’n gedoe”, “ik heb daar geen tijd voor” en “waar moet ik dan naartoe”?

Het antwoord is: naar ons! Wij hebben er nu de tijd en apparatuur voor en kunnen u de volgende aanbieding doen inclusief gratis haal- en brengservice:

RE-GRIPPEN    Standaard kwaliteit voor € 9 per club
Golf Pride kwaliteit standaard  voor € 12 per club
Golf Pride kwaliteit speciaal  € 16 per club
U stuurt ons een mail en wij komen uw clubs aan de deur ophalen, en later weer terug brengen. Staan uw clubs in de locker op Best? Geen probleem, wij halen de sleutel bij u op.
Afwijkende gripmaten graag in overleg.

Met swingende groet van uw pro’s

Info@erikvanwel.nl
06-24284268