Nieuwsberichten

Finale winterwedstrijden 2018/2019 op zondag 24 maart

05-03-2019

De finale van onze winterwedstrijden staat weer voor de deur, zondag 24 maart gaan we deze spelen. Ditmaal wordt dit een wedstrijd over 18 holes. We starten om 9.30 uur.
De kanshebbers op de titel van Winterkoning(in) zullen achteraan in het veld bij elkaar worden ingedeeld.
 
Wie zijn dit?
Op dit moment is het klassement als volgt:
 
1)Hans Krijne66 punten
2)Irene Bourgonje57 punten
3)Bert Beekmans en
Mieke van Grinsven
56 punten

Verder hebben we ook nog twee kanshebbers die pas 2 wedstrijden hebben meegedaan en met een goed resultaat nog heel ver kunnen komen; het gaat immers over de beste 3 scores over de gespeelde wedstrijden. De extra kanshebbers zijn nog: Carl Jurcka - 43 punten - en Marian Metselaar - 41 punten.
De Winterkampioen is ook automatisch geplaatst voor de wedstrijd Best of Best van eind mei.
 
Er is voor het winterkampioenschap dus nog wel wat om voor te spelen. Natuurlijk kan verder ook iedereen meedoen, want we spelen ook gewoon de wedstrijd over 18 holes, waarbij voor de dagwinnaar en ook voor de nummers 2 en 3 van de dag nog een prijs is te verdienen.
Net als bij de andere winterwedstrijden zijn voor deze finale dag ook gasten weer van harte welkom en kunnen zij meespelen tegen een aangepaste wintergreenfeeprijs van EUR  28,= voor 18 holes.
Schrijf de naam, het email adres en Ehcp van je gast even op bij je inschrijving in het blokje opmerkingen dan gaat alles lukken.
 
Wij hopen weer op een volle bak bij de inschrijving. Gaan aan de slag met de invulling en organisatie en als het weer dan net zo mooi is als bij de laatste wedstrijd, dan komt het helemaal goed.
Zien elkaar de 24e maart,
jullie wedstrijdleiding Frans en Rob