CORONA UPDATE 14-10; GOLFBAAN OPEN, HORECA GESLOTEN -- Lees hier welke maatregelen we moeten nemen...
Nieuwsberichten

Feestelijke slotavond Mix Night competitie 2020

30-09-2020
Op donderdag 24 september jl. vond de slotwedstrijd plaats van de altijd oergezellige Mix Night competitie. Vooraf was al duidelijk dat we vanwege de corona maatregelen enkele concessies moesten doen. Zo was er een maximum in de horeca voor het aantal personen, mochten er maximaal 4 personen aan een tafel, en dansen op de muziek was niet toegestaan.

Vooraf hadden zich 52 personen voor de laatste wedstrijd van het seizoen opgegeven, later op de avond aangevuld door enkele niet golfende partners. Toch nog een kleine uitval van een aantal spelers op de laatste dag, deels vanwege de regenval of door de verscherpte extra COVID maatregelen die twee dagen ervoor werden afgekondigd. Er was een uitgeserveerd diner geregeld in plaats van een lopend buffet, maar dat mocht de sfeer niet drukken. Een live band kon niet worden uitgenodigd vanwege de tijdelijk opgelegde beperkingen.

Op de laatste dag viel de beslissing wie er uiteindelijk met de eerste prijs van de gehele competitie vandoor mocht gaan. Bij de dames werd Gerian van Ooijen uiteindelijk eerste, knap gevolgd door Carin van Leeuwen die tweede werd. Jeanne van der Ploeg eindigde als derde met slechts één punt meer dan Elly van Hellemondt. Kijkend naar de uitslag van de heren kun je zeggen dat het ongemeend spannend was. Good old Hennie Kolen legde beslag op de eerste plaats, met slechts één punt voorspong op nieuwkomer Wilfred Kuijten die op de laatste dag nog een eindspurt inzette, gevolgd door Hans van der Ploeg die Carl Jurcka net voor bleef. Vanwege de routewijziging van de baan dit jaar, met in de eerste negen holes maar liefst drie par vijven, werd voorafgaand aan het seizoen al gevreesd voor lagere scores, maar het tegendeel bleek waar.
De beste bruto score voor de maand september ging dit keer naar Yvonne der Kinderen en Carl zelf, beiden met 39 slagen.

De avond werd muzikaal luister bij gezet door DJ Thom en ondanks dat er niet gedanst mocht worden werd het een hele gezellige avond.

Als hoogtepunt volgde later op de avond het in het zonnetje zetten van organisator Carl Jurcka, die al acht jaar vol overgave de competitie op een uitstekende en originele manier organiseert. Uit handen van Hanny van Vuuren kreeg hij namens alle deelnemers als dank een gesigneerde kist wijn en een Dimples dinerbon. Carl vertelde dat hij het ook dit jaar weer met veel plezier had gedaan ondanks dat de competitie noodzakelijkerwijs wat moest worden ingekort. Hij constateerde daarbij dat met name in 2020 het aantal deelnemers was gegroeid, wat hem stimuleerde om door te gaan.

Carl, namens iedereen bedankt!

TC