ONZE GOLFBAAN HEEFT PER 1 FEBRUARI 2020 EEN NIEUWE SPEELVOLGORDE VAN HOLES --- KLIK HIER OM DE DETAILS VAN DE VERANDERINGEN TE LEZEN ---
Nieuwsberichten

Dames Dinsdag 1 kampioen!

15-05-2019
Dinsdag 7 mei na het ochtendgloren vertrokken wij voor de laatste competitiewedstrijd richting het zuiden. De Golfbaan is gelegen aan de Rimurgerweg 50 tussen de heide en de Schinveldsebossen. Een gevarieerd landschap met oude en jonge dennen, gemengde loofbossen, verborgen stille vennetjes en aangelegde waterpartijen.
Een bewolkte dag zou ons gegeven worden maar toen wij het “land der vlaaien” binnenreden werden wij met zonneschijn en in Limburgse taal hartelijk ontvangen. De afgelopen 5 weken hebben de Tongelreep-sche, de Rosendael-sche, Herkenbos-sche, de Brunssum-sche en de Best-sche gestreden om aan het eind de ranking op te maken en de prijzen te verdelen. 
“D-day”; Roermond wint van Arnhem en Best verslaat Eindhoven met 11-7.
Met een nieuwe teamsamenstelling hebben wij de titel in de wacht weten te slepen.
De belangrijkste man van Best Golf & Country Club de voorzitter Jerome van Helvoort stond glimmend van trots met handen vol bloemen. Heel mooi en waardering dat hij 196 km in zijn chairmanbolide heeft gereden om ons op deze wijze te komen feliciteren.
 
Sport gaat altijd gepaard met vreugde en verdriet. De vele winstpartijen, goed spel en plezier bracht de vreugde. Het verdriet……het afscheid nemen van onze Rosendael-sche vriendinnen.
Het is traditie om de dag af te sluiten in stijlvolle kledij, met een toast en dankwoord, gezeteld aan den dish. Om in de woorden van Jort Kelder te spreken “ zo heurt het”.
Verrast werden wij allen met een uit volle borsten gezongen serenade van onze Arnhemse vriendinnen.
“We trokken naar het zuiden, naar de varkensmest”
“We werden van de mat geveegd, het was niet erreg Best”
“Maar het was toch kei gezellig en de glazen waren vol”
“'T is toch maar een spelletje we doen het voor de lol”
“De Best-sche zijn de beste en wij werden helaas leste”.
 
Dit prachtige resultaat hebben wij weten te behalen door te strijden met PASSIE, PLEZIER en een geweldige team SPIRIT. Trots en proud on ALL OF YOU: Marianne, Peggy, Yvonne, Annemarie, Tonny en SUPER captaine Andrea. The Dutch, the Chinese the BEST of TWO.
 
Lieve dames onder het motto; het is altijd fijn in Alphen a/d Rijn gaan we er 21 mei weer een TOP dag van maken.
 
Met Swingende groet,
Eef