Nieuwsberichten

Best of Best wedstrijd 2019

26-03-2019


Op zaterdag 25 mei 2019 vindt alweer de zesde editie van Best of Best plaats.
 
Wie verdient dit jaar de felbegeerde titel van Best of Best en wordt daarmee de opvolger van achtereenvolgens Leen, Tom, Marlene, Jeroen of Sam?
 
Als wedstrijdcommissie hebben we al vele leden benaderd die zich geplaatst hebben. Momenteel hebben zich al 23 mensen aangemeld. Daar zijn we erg blij mee.
Voor diverse speelgroepen komen de plaatsingswedstrijden nog. Hieronder kunt u de data vinden wanneer om de felbegeerde tickets voor de Best of Best worden gestreden.
 
Herenmiddag
Vanuit 2018 zijn er 8 heren die worden benaderd om deel te nemen, 4 vanuit beide bloedgroepen die vorig jaar bestonden. Daarnaast zijn er nog 8 tickets te verdelen onder de heren die op 3 en 17 april deelnemen. Dus heren, gauw naar de wedstrijdkalender en inschrijven maar.
 
Mixed Night
Vanuit de winnaars van Mixed Night competitie over 2018 komen twee deelnemers.
Op donderdag 4, 11 en 18 april zijn er dan nog twee tickets te verdienen. De Mixed Night start vanaf 16:00. Dus wees er bij en grijp dat ticket.
 
Ladies Cup
De beste Ladies, voortkomende uit de 2018 ladies Cup zijn reeds benaderd. Op 14 mei 2019 zullen de laatste drie tickets verdeeld worden. Schrijf je in voor deze wedstrijd en haal één van de laatst te behalen tickets binnen.
 
Brigo
Op 9 mei speelt de Brigo een wedstrijd waar tevens om de Best of Best tickets zal worden gestreden. Dus laat je kaarten liggen en pak je golfclubs weer ter hand.
 
Business Club
Op 5 april staat de openingswedstrijd van de businessleden gepland. Op deze dag worden de tickets verdeeld onder de beste businessleden van die dag. Dus Businessleden, schrijf u in en wordt winnaar van één van deze mooie tickets voor één van de wedstrijden van het jaar.
 
Daarnaast zijn er ook nog enkele verenigingswedstrijden waarop tickets te verdienen zijn.
Openingswedstrijd (zaterdag 6 april)
Paaswedstrijd (maandag 22 april)
Oranjewedstrijd (zaterdag 27 april) 
Kortom, je hebt nog alle kansen of je te kwalificeren voor dé wedstrijd van de vereniging. Grijp die kans en maak op 25 mei kans om de Best of Best speler van 2019 te worden.
 
Prangende vragen en goede suggesties kun je altijd aan ons kwijt. Stuur dan een mail naar rob.klok@gmail.com.
 
Jullie Best of Best wedstrijdcommissie
Gerry, Vera & Rob