CORONA UPDATE 14-10; GOLFBAAN OPEN, HORECA GESLOTEN -- Lees hier welke maatregelen we moeten nemen...
Nieuwsberichten

Baan 'homeschooling' door onze golfpro's

01-04-2020


Beste golfliefhebbers,

Het zijn bizarre tijden. We hopen dat het u en uw dierbaren goed gaat. Daarvoor is het nu belangrijk om zoveel mogelijk thuis te blijven en afstand te houden. Dat betekent dus ook dat voor nu de golfsport niet beoefend mag worden. Vervelend natuurlijk, maar begrijpelijk. Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Wij als golfpro’s kunnen nu ook niet lesgeven, maar toch willen we zoveel mogelijk bezig blijven met onze passie: anderen beter leren golfen. Daar hoort ook course management bij. En daarom hebben wij het initiatief genomen om u in deze ‘rustperiode’ meer inzicht te geven in de nieuwe routing op Best Golf.

In de komende periode willen we u uitnodigen om na te denken over de manier waarop u de holes op Best Golf het beste kunt ‘aanvliegen’. Is een driver hier wel de beste keuze? Vanaf welke tee kan ik het beste spelen? Hoe blijf ik uit de problemen? Daarvoor hebben we per hole een aantal speelmogelijkheden in beeld gebracht, met tips die heel specifiek ingaan op de eigenschappen van de hole en waarmee u rekening kunt houden met uw eigen speelstijl en handicap.

We sturen u elke dag de tips voor een bepaalde hole. Zie het als huiswerk of ‘homeschooling’. U kunt de tips bundelen tot een mooi baanboekje met uw persoonlijk speelplan, zodat u goed voorbereid in de startblokken staat voor wanneer Best Golf weer open gaat. We hopen dat we elkaar snel weer zien en stay safe!

Met swingende groet,

Bob, Ko, Paul en Erik