UPDATE 25/11: Vanaf maandag 28/11 is de 18-holesbaan 'non-qualifying'. Afslagplaatsen worden in winterstand gezet. Greens blijven open, zolang weersgesteldheid dit toelaat...
TerugKorting Premium banen en gratis spelen op Millennium

Korting Premium banen en gratis spelen op Millennium

Premium Benelux Golf Courses

Zoals wij eerder hebben vermeld is Best Golf een samenwerkingsverband aangegaan met Premium Benelux Golf Courses. 

Voor alle FULL MEMBERS biedt dit grote voordelen.
Op de website http://www.pbgc.be staan alle voordelen te lezen, hieronder nog een beknopte opsomming:
  • 35% korting op greenfee op alle bij PBGC aangesloten banen. Dit zijn er inmiddels 16; 12 Belgische-, 3 Nederlandse- en 1 Luxemburgse golfbaan. 
  • 25% korting op greenfee op alle golfbanen van Open Golf Club (OGC). Deze banen zijn meer gesitueerd in Frankrijk en Spanje; zo kunnen leden van Best op hun vakantiebestemming ook voordelig golfen! http://www.opengolfclub.com 
  • De Open Golf Club Trophy, georganiseerd door de PBGC. Meet uw golf skills met leden van een van de andere golfclubs en maak meteen kennis met alle mooie banen die voor de meeste leden van Best nog geheel onbekend zijn…Ook lage handicappers komen volledig aan hun trekken in deze toernooi-reeks!
 

Millennium Golf

De directie van Millennium Golf in België en Best Golf zijn een uitwisselingsprogramma overeengekomen met gratis speelmogelijkheden voor de full member leden van beide clubs.

Om een starttijd bij Millennium te reserveren kun je contact opnemen via telefoonnummer: 00 32 13618951.
Eventuele introducés, dus geen leden van Best Golf & Country Club, betalen het dan geldende greenfeetarief.