UPDATE 25/11: Vanaf maandag 28/11 is de 18-holesbaan 'non-qualifying'. Afslagplaatsen worden in winterstand gezet. Greens blijven open, zolang weersgesteldheid dit toelaat...
TerugBirdie Circle

Birdie Circle

Met je Birdie Circle pas krijg je  50% korting  , op een standaard greenfee op één van de Birdie Circle golfbanen:

Golfpark de Hanen (Breda)
Best Golf (Best)
Golf de Gulfbergen (Mierlo)
Prise d’eau Golf (Tilburg)
Golfclub Amelisweerd (Utrecht)
Golfcentrum de Batouwe (Zoelen) 

Vanaf het moment dat het golfcomplex weer is geopend, kun je het pasje ophalen bij een van onze medewerkers aan de receptiebalie.

Reserveer zo vaak als je wilt.Je mag zo vaak van deze aanbieding gebruik maken als je wilt. Het aantal golfrondes dat je speelt is onbeperkt, maar wel gemaximeerd op 8 spelers per uur per golfbaan. 

Je kunt telefonisch reserveren. Je hebt je persoonlijke Birdie Circle pasje en een geldig ID nodig bij het aanmelden op de club. Zonder pasje en ID wordt het Birdie Circle tarief niet toegepast, dus niet vergeten! Kijk op birdiecircle.nl voor meer informatie.
De exacte korting vind je als je doorklikt op de specifieke golfbanen.

1)   De Birdie Circle is een initiatief van samenwerkende golfbanen en kan van vorm of inhoud wijzigen.
 2)  Birdie Circle is een kadootje van Best Golf & Country B.V. voor alle verenigingsleden met een Full membership. Birdie Circle gasten krijgen tot 50% korting, zodat Best Golf eigen verenigingsleden tegen vergelijkbaar aantrekkelijke tarieven bij de deelnemende golfbanen kan laten spelen.
 *)  De exacte Birdie Circle tarieven kun je opvragen bij de betreffende golfbaan. In de regel is dit 50% korting op de standaard greenfee, en soms wijkt dit iets af. De kortingen zijn over en weer gelijkwaardig en in verhouding.