21/09 IN VERBAND MET EEN CLINIC EVENEMENT ZIJN VANDAAG VAN 15.00 TOT 18.00 UUR DE OEFENFACILTEITEN AFGEHUURD EN GESLOTEN VOOR DERDEN

Clubkleding

Wil je graag golfkleding met ons clublogo? Koop dan je kleding bij Golfplaza Best of Eindhoven en laat voor slechts € 8,95 via Golfplaza ons logo borduren.
 
Clubkleding
Wil je graag golfkleding met ons clublogo? Koop dan je kleding bij Golfplaza Best of Eindhoven en laat voor slechts € 8,95 via Golfplaza ons logo borduren. Dit kan op alle kleding waarop het technisch gezien mogelijk is, dus ongeacht het merk, model en kleur. Het duurt ongeveer een week voordat je kledingstuk retour is bij Golfplaza en je deze kunt ophalen. Koop je aan het einde van het seizoen een item in de uitverkoop? Geen probleem, hier wordt ons logo op jouw verzoek op geborduurd.

Niet alleen in de officiële kleuren wit/blauw, maar in ieder door jou gewenste kleur, passend bij het betreffende kledingstuk. 

Daarnaast heeft Golfplaza sinds kort basic shirts en truien in het assortiment van het merk Glenmuir. Dit merk bestaat al sinds 1891. De shirts en truien zijn in allerlei frisse kleuren verkrijgbaar en gedurende meerdere jaren leverbaar. Zeer geschikt dus voor onze competitieteams. Kies als team de kleur die bij jullie past en laat via Golfplaza ons verenigingslogo erop borduren. 

Heb je hier verder vragen of opmerkingen over? Neem dan gerust contact op met de PRC Commissie, prc@bestgcc.nl