UPDATE 08-10: MET HET INTREDEN VAN NAJAARS-/WINTERSE OMSTANDIGHEDEN IS HET WINTER REGLEMENT STRAKS OOK VAN KRACHT... LEES HET ALVAST HIER

Maatregelen en voorwaarden

Zaterdag 25 september gaat de nieuwe coronamaatregel in vanuit de overheid. Dit houdt o.a. in 1,5 m. maatregel wordt losgelaten en dat de horeca VERPLICHT wordt om gasten die binnen plaatsnemen te controleren op een corona-toegangsbewijs middels de CoronaCheck-app of een geldige papieren uitdraai..
 
  Maatregelen en voorwaarden
Wat betekent dit bij Best Golf en Dimples?

Omdat wij naast een restaurant ook te maken hebben met een golfbaan, zal de controle op een coronatoegangsbewijs zich zuiver richten op toegang tot de bovenverdieping. Concreet hoef je dus niet worden gescand als je jezelf als golfer aanmeldt bij de receptie, alleen van het toilet en / of de kleedkamers gebruik maak of bij de verenigingsbalie moet zijn.

Op het tussenstuk op de trap naar boven zal een medewerker alle gasten scannen op een geldig corona toegangsbewijs voordat toegang wordt verleend. In voorkomende gevallen kan dit checkpoint ook elders geposteerd zijn, dit wordt dat duidelijk aangegeven.

Een aantal zaken zijn hierbij van belang:

​Er kan door drukte een kleine rij (lees:wachttijd) ontstaan bij het toegangscheckpoint. Graag geduld en begrip hiervoor!
• We kunnen niet bijhouden wie zich eerder op de dag zich al heeft laten checken. Dit betekent dat het kan zijn dat bij elke nieuwe entree van de horeca de QR-code wordt gevraagd.
• De 1,5 meter in de horecaruimtes is niet meer van toepassing. Toegelaten personen mogen zich vrij bewegen tussen de andere mensen en maximale groepsgrootte is niet meer relevant.
• Bij gebruik van het buitenterras is een geldige QR code niet verplicht. Toch vragen wij iedereen naar het corona toegangsbewijs, daar het bereiken van de terrassen via de hoofdingang - en dus binnen - moet plaatshebben. Hiermee dekken we het dus ook vooraf af als terrasgasten binnen naar het toilet moeten
• Gasten die een rood scherm (dus een niet-geldig corona toegangsbewijs) krijgen, worden NIET toegelaten. Als horecabedrijf zijn wij helaas VERPLICHT dit protocol te volgen. Het is ieders eigen verantwoordelijkheid om te voorkomen dat deze situatie ontstaat bij het toegangscheckpoint.
• De opgangen aan de zijkanten van het clubgebouw zijn gesloten; alleen toegang via de hoofdingang is mogelijk.


Wij begrijpen dat deze maatregelen omslachtig kunnen overkomen. De landelijke overheid heeft deze maatregelen echter onder de geldende Coronawet opgelegd, waardoor wij als horecabedrijf genoodzaakt zijn hier opvolging aan te geven. Wij rekenen dan ook op uw begrip. Alvast dank!