UPDATE 28/11: DE CORONAMAATREGELEN; WAT HET BETEKENT DE 'AVOND LOCKDOWN' BIJ BEST GOLF EN DIMPLES VOOR U?

Maatregelen en voorwaarden

Door de sterk verhoogde besmettings- en ziekenhuisopnamecijfers zijn per zondag 28 november vanaf 17:00 uur nieuwe coronamaatregelen van kracht. Voor de duur van - in ieder geval drie weken- zal dit de nodige consequenties voor golfbaan en horeca.
 
  Maatregelen en voorwaarden
Wat betekent dit bij Best Golf en Dimples?

Vanaf zondag 28 november zijn Best Golf en Dimples elke dag vanaf 17.00 uur gesloten. Om deze tijd wordt het het gehele complex dan ook afgesloten, met inbegrip van clubgebouw / bijgebouwen, golfbanen en driving range. Om die reden zullen golflessen uiterlijk eindigen om 16.45 uur en wordt een laatste consumptie bij Dimples uiterlijk om 16.30 uur geserveerd. We verzoeken onze gasten dan ook uiterlijk per 17.00 uur het terrein te hebben verlaten.

​Tijdens openingsuren worden gasten bij uitsluitend bezoek aan de receptiebalie of toilet verzocht om een mondkapje te dragen. 

Tijdens openingsuren worden gasten die de horeca bezoeken altijd gecheckt op een geldig corona-toegangsbewijs (CTB) en verzocht om een mondkapje te dragen tot zij aan tafel zijn geplaceerd. De verplichting van een geldig CTB en dragen van mondkapje geldt niet voor kinderen tot 12 jaar.
(Ook medewerkers van Best Golf en Dimples - incl. marshals- zijn uitgesloten van de CTB / mondkapjesplicht)

Tevens geldt de 1,5-meter regel weer als verplichting in de samenleving. Wij vragen aan al onze gasten dit goed op te volgen en zo de veiligheid voor elkaar te waarborgen.

Bij Dimples verzoeken we onze gasten om vooraf een tafel te reserveren. Dit kan zowel aan de deur, online via bestgolf.nl, als telefonisch via 0499 - 393 374

Met het gehele Best Golf | Dimples team proberen wij iedere gast zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien er wijzigingen optreden in maatregelen of kabinetsbeleid brengen wij u uitaard ook op de hoogte. Wij rekenen daarom op uw begrip voor de beperkingen die deze maatregelen met zich meebrengen.