Best Golf Open dag

Golfen … dat moet je zelf ontdekken. Dat kan tijdens onze open dag op zondag 7 april. Kom langs en sla je eerste slag op Best. Of kom genieten op ons terras. Golfen is leuk.... Echt! Ook voor de reeds gevorderde golfer is er genoeg te beleven met de 9-holes shotgun wedstrijd en de GolfPlaza Demodag XL.
 
Best Golf Open dag
ONZE POORT STAAT (ALTIJD)WAGENWIJD OPEN

Eigenlijk hebben wij geen Open dag nodig om het goede gevoel van Best Golf en Dimples te tonen. Gasten zijn namelijk altijd welkom bij ons, het gehele jaar door. Wel spannen we ons graag in om de golfsport in het algemeen en de golfmogelijkheden op Best Golf in het bijzonder onder de aandacht te brengen. Leuk voor jong en oud, wel of geen ervaring, iedereen is welkom op zondag 7 april a.s. om tussen 10.00 en 16.00 uur aan het programma deel te nemen.

GOLFCLINIC
Maak kennis met golf en ontdek deze uitdagende sport tijdens de Open Dag op Best Golf. U mag deelnemen aan een van de drie  gratis golfclinics onder begeleiding van onze golfprofessionals Paul en Erik. Nodig ook vrienden en familie uit!!

Programma:
Clinic 1: 12.00 - 12.50 uur
Clinic 2: 13.00 - 13.50 uur
Clinic 3: 14.00 - 14.50 uur

Schrijf u in voor een van de drie bovenstaande opties via het digitale formulier onderaan de pagina.9-HOLES GOLFWEDSTRIJD
(min. NGF hcp. 54-bewijs)
SPECIAAL voor de Best Golf Open dag organiseren we een leuke 9-holes introductie-wedstrijd op de 18-holesbaan voor gastgolfers.
Per flight speelt een ambassadeur van onze golfvereniging met drie gastgolfers. Een leukere manier om onze golfbaan te leren kennen is er niet...!

Programma:
10.30 uur  Ontvangst met koffie/thee
10.45 uur  Speluitleg + uitreiken van de scorekaarten
11.00 uur  Mogelijkheid tot warmspelen
11.30 uur  Start wedstrijd in shotgunvorm
14.00 uur  borrel + prijsuitreiking


Per persoon vragen we een bijdrage van € 10,00. Dit is inclusief koffieontvangst en twee drankjes bij de borrel na de wedstrijd!
(Dit bedrag kan op de dag zelf worden voldaan)RONDLEIDING
In een luxe 4-zitsbuggy rijden wij de bezoekers va de Open Dag de 53 hectare tellende 18-holes golfbaan rond. Maak kennis met de mooie natuur, de gevarieerde layout van de golfbaan en de uitleg over de sport. Hiervoor hoeft men zoch niet in te schrijven.


GOLFPLAZA DEMO XL DAG
Vanaf 10.00 uur staan er tal van topmerken klaar om de fanatieke golfer hun nieuwste materiaal te tonen. Kom het GRATIS uitproberen en test de clubs van merken als Titleist, Ping, Callaway, Wilson, King Cobra, Taylormade, Cleveland en Nike


 

Inschrijven Open Dag

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Golfclinic deelname9-holes golfwedstrijd (min. hcp 54)

Vraag of opmerking
Beveiligingscode