13/09 I.v.m. gebrek aan personele bezetting is op de volgende data de keuken gesloten en Dimples als geheel geopend tot 18.00 uur: ma. 05/09 - ma 12/09 - ma 19/09 - di 27/09 - ma 03/10
Nieuwsberichten

Het 'golfmaatje' van Saar aan huis

09-03-2022Mijn naam is Johannes Rossenaar (de persoon rechts op de foto) en golf is de reden dat ik, begin jaren ‘70, van de Randstad naar Brabant verhuisde.
Mijn ouders kregen een baan als beherend echtpaar van de Eindhovens Golfclub in Valkenswaard. Ik leerde golfen en de sport fascineerde me echt.
Na mijn studie was ik lid van diverse clubs in Nederland en heb daar altijd op een heel aardig amateurniveau in de NGF competitieteams mogen spelen.

Ik speel nog graag en sla nog heel aardige ballen maar de 'single’ handicap, die ik ooit had, is lastig. Daarom begrijp ik als geen ander wat het is om als senior minder goed vooruit te kunnen en je golfmaten hun vierballetjes te zien spelen waarvan jij vroeger deel uitmaakte.
Je bent minder ter been en wat minder soepel maar je liefde voor het spel en je enthousiasme zijn niet minder. Dat kan 9 - of 18 holes of de PAR 3 baan zijn, precies wat je prettig vindt. Ik hoor graag van je!

Voor de periode tot en met 30 juni 2022 hebben we hiervoor een speciale introductieprijs: Best Golf doet hierin mee en biedt  de greenfee van het maatje aan en Saar aan Huis hanteert een introductieprijs voor de begeleiding en ondersteuning van 25 euro per uur.
 
Voor meer informatie neem contact op met Saar aan Huis, 040-2092662

DOWNLOAD HIER ONZE FLYER