UPDATE 28/11: DE CORONAMAATREGELEN; WAT HET BETEKENT DE 'AVOND LOCKDOWN' BIJ BEST GOLF EN DIMPLES VOOR U?

TERUG NAAR FLIGHTS VAN 2 DOOR LOCKDOWN

 

Nieuwe lockdown en golf : UPDATE 15-12-2020

 

Ons kabinet heeft maandagavond besloten tot verregaande maatregelen die neerkomen op een bijna complete lockdown! Een van deze maatregelen is de maximaal toegestane groepsgrootte van 2 personen, ook bij uitoefening van sport. Conform deze maatregel wordt de maximale flight-grootte (wederom) beperkt tot 2 personen.

Grote winst t.o.v. lockdown in maart is dat er überhaupt nog gegolft mag worden. Net als de vorige keer willen we de speelcapaciteit enigszins op sterkte houden en iedereen de komende 5 weken een eerlijke kans te geven om een starttijd te boeken. De komende dagen gaan wij zoveel mogelijk mensen benaderen om dit kenbaar te maken en de teesheet goed in te richten.

De leiding van Ladies Day en Herendag is reeds telefonisch op de hoogte gebracht. Komende dagen zal een marshal het proces mee begeleiden. Een opsomming van acties hiervan staat hieronder:

1. Er kan alleen nog een 2-ball geboekt worden, geen 3- of 4-ball.

2. Er wordt gestart vanaf 2 lussen, 1ste en 10de tee, dit is te boeken via internet én telefonisch via de receptiebalie.

3. Per boeking kan maximaal 9-holes worden gereserveerd. De optie om (aaneengesloten) 18-holes te golfen vervalt totdat de starttijd indeling weer kan worden genormaliseerd.

4. Reeds geboekte starttijden voor 18-holes worden omgezet in 9-holes boekingen.

5. Reeds geboekte 4-ball flights worden gesplitst in 2 x 2-ball; beide op dezelfde starttijd, echter de ene 2-ball vanaf 1ste tee en de andere 2-ball vanaf 10de tee.

6. Reeds geboekte 3-ball flights worden ook gesplitst en door de Best Golf receptie benaderd met de vraag wie er afvalt of dat er nog iemand bijkomt. Zij worden geboekt op de 1ste tee en (indien van toepassing) de 2de tee.

7. Bij een individuele golfer (1-ball) kan altijd een 1-ball worden gevoegd.

8. De eerste lus (hole 1 t/m 9) is ’s ochtends vanaf standaardtijd te boeken, de tweede lus (hole 10 t/m 18) kan worden geboekt vanaf 08.58 uur.

9. Door de beperkingen in capaciteit geven de deelnemende golfbanen van de Birdie Circle tot en met zondag 17 januari 2021 voorrang aan eigen leden en volledig betalende greenfee-spelers en kan er over en weer niet van de regeling gebruik worden gemaakt.

10. BELANGRIJK: Om overbodige bewegingen te vermijden en contacten te beperken kunnen er GEEN starttijden aan de balie worden geboekt, alleen telefonisch of online via de website of eGolf4U app.

We staan met zijn allen voor dezelfde beproevingen en ook hier ‘slaan’ we ons zonder twijfel doorheen. Respecteer de maatregelen, ben hoffelijk en geniet van elke golfronde. En sla de driving range en 9-holes Par 3 baan niet over; ook hier kunt u gewoon terecht!

Hartelijke golfgroet,
Team Best Golf