VALENTIJN SHARING DINNER --- KLIK HIER! ---

Winter greenfee

Te gast bij Best Golf? Wij geven u graag het 'lid-voor-één-dag'-gevoel, ook in de herfst/winter periode! De aantrekkelijke tarieven en aanbiedingen staan hieronder vermeld
 
image - 1image - 2image - 3

Greenfee wintertarieven 2019

18 holes        9 holes
€ 40,00        € 28,00

Jeugd 12 tot 21 jaar
18 holes        9 holes
€ 18,00        € 10,00​

Bovenstaande greenfeetarieven gelden voor zowel doordeweeks als in het weekend en zijn van toepassing tot en met 17 maart 2019
Starttijd boeken
 

9-holes Par3 baan

Voor de 9-holes Par3 baan bedraagt de greenfee € 13,00 voor een hele dag. Dit is inclusief het gebruik van alle oefenfaciliteiten. Er hoeft geen starttijd gereserveerd te worden; u meld zich aan de receptiebalie en kunt van start!
 

Driving range en oefengreens

Het entreebewijs voor de driving range en oefengreens bedraagt € 5,50 per dag. Dit is inclusief 2 credits ballen. Reserveren voor de drivingrange is niet nodig. Wel meldt u zich bij de receptie voor uw entree. 
 

Golfen voor kinderen tot 12 jaar met RAAK!

RAAK! is een initiatief van de NGF om het golfplezier voor kinderen tot 12 jaar te vergroten. Beginnende jeugdspelers kunnen op deze manier kennismaken met golf en ook op andere golfbanen spelen. De greenfee bedraagt € 10,00 ongeacht de speelhandicap.
 

Vraag een RAAK!-kaart aan

Via de website van RAAK!, golfraak.nl, kun je een RAAK!-kaart aanvragen. Dit moet je zelf doen. Na de aanvraag krijg je de kaart na ongeveer een week per post thuisgestuurd.