CORONA UPDATE 17-11; TERUG MET FLIGHTS VAN 4 PER VRIJDAG 20-11 -- Lees hier de details...
Nieuwsberichten

CORONA UPDATE 17-11; FLIGHTS VAN 4

17-11-2020


Aangepaste coronamaatregelen:
Flights van 4 met ingang van vrijdag 20 november


Ons kabinet heeft besloten om na twee weken de verzwarende (extra) maatregelen van 5 november jl. te beëindigen. Hierdoor gelden de eerder ingestelde maatregelen weer en mag de groepsgrootte weer terug van twee naar vier personen. Best Golf zal hiervoor woensdag en donderdag nodig hebben om de uitstaande boekingen netjes te regelen. 

1.Op vrijdag 20 november is de teesheet weer toegankelijk voor 4-ballen, tot die tijd blijft spelen in 2-ball operationeel.
2. Er wordt op vrijdag weer gestart vanaf alleen de 1ste lus. De 2de lus is dus niet meer apart te boeken.
3. De optie om (aaneengesloten) 18-holes te golfen is per vrijdag weer ingesteld.
4. Reeds geboekte flights van 2 personen op 1ste en de 2de lus worden automatisch als 4-ball bij elkaar gevoegd op de 1ste lus met dezelfde starttijd.
5. Leden die nog op 9-holes staan, maar 18-holes willen lopen, mogen gewoon op hole 10 verdergaan. Graag wel even vooraf bij receptie aangeven.Helaas hebben we voor de horeca geen duidelijk perspectief mogen vernemen van het kabinet. Dit betekent dat Dimples tot nader bericht gesloten blijft. Dimples To Go blijft iedereen uiteraard voorzien van een lekker drankje en hapje in de baan!

Uiteraard hopen wij allen dat de maatregelen zo snel mogelijk verder worden versoepeld. Tot die tijd rekenen wij op jullie begrip!

Haretlijke golfgroet,

Namens Team Best Golf en Best Golf & Country Club,

PRC Cie.