Nieuwsberichten

Birdie Circle: het extra privilege voor full members

09-02-2021

Oost, west, thuis golfen op Best. Het is echter af en toe ook heerlijk om een andere golfbaan te ervaren.. En dat maken wij als samenwerkende golfbanen graag mogelijk. De Birdie Circle is een kadootje bij het full membership van de vereniging   1) 2)  , zodat je tegen een zeer gunstig tarief op een partner-golfbaan kunt spelen. 
Met je Birdie Circle pas krijg je tot 50% korting  3)  , op een standaard greenfee op één van de Birdie Circle golfbanen:

Golfpark de Hanen (Breda)
Best Golf (Best)
Golf de Gulfbergen (Mierlo)
Prise d’eau Golf (Tilburg)
Golfclub Amelisweerd (Utrecht)
Golfcentrum de Batouwe (Zoelen) 

Vanaf het moment dat het golfcomplex weer is geopend, kun je het pasje ophalen bij een van onze medewerkers aan de receptiebalie.

Wanneer start de Birdie Circle weer?
Zolang er Corona maatregelen gelden en golfbanen te maken hebben met beperkte speelmogelijkheden, is het helaas nog niet mogelijk gebruik te maken van de Birdie Circle. Wanneer de lockdown afloopt, hopelijk begin maart, zullen de deelnemende golfbanen jullie graag verwelkomen.

 
Reserveer zo vaak als je wilt.Je mag zo vaak van deze aanbieding gebruik maken als je wilt. Het aantal golfrondes dat je speelt is onbeperkt, maar wel gemaximeerd op 8 spelers per uur per golfbaan. 

Je kunt telefonisch reserveren. Je hebt je persoonlijke Birdie Circle pasje en een geldig ID nodig bij het aanmelden op de club. Zonder pasje en ID wordt het Birdie Circle tarief niet toegepast, dus niet vergeten! 
Kijk op birdiecircle.nl voor meer informatie.
De exacte korting vind je als je doorklikt op de specifieke golfbanen.


1) De Birdie Circle is een initiatief van samenwerkende golfbanen en kan van vorm of inhoud wijzigen.
 2)  Birdie Circle is een kadootje van Best Golf & Country B.V. voor alle verenigingsleden met een Full membership. Birdie Circle gasten krijgen tot 50% korting, zodat Best Golf eigen verenigingsleden tegen vergelijkbaar aantrekkelijke tarieven bij de deelnemende golfbanen kan laten spelen.
 3)  De exacte Birdie Circle tarieven kun je opvragen bij de betreffende golfbaan. In de regel is dit 50% korting op de standaard greenfee, en soms wijkt dit iets af. De kortingen zijn over en weer gelijkwaardig en in verhouding.