UPDATE 28/11: DE CORONAMAATREGELEN; WAT HET BETEKENT DE 'AVOND LOCKDOWN' BIJ BEST GOLF EN DIMPLES VOOR U?

Trouwen op Best Golf

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, of kiezen voor een geregistreerd partnerschap. Voor deze onvergetelijke dag bent u op zoek naar de perfecte locatie. Wat leuk dat u aan Best Golf denkt! Trouwen op een golfbaan. Hoe uniek en bijzonder is dat?
 
image - 1image - 2image - 3
De golfbaan van Best Golf biedt als trouwlocatie veel mogelijkheden. Van een ingetogen en intieme bruiloft tot aan een uitbundige en grote bruiloft. Het riante clubhuis met diverse zalen en terrassen is een prachtige locatie, maar een ceremonie in de openlucht is ook mogelijk. Geef elkaar het ja-woord in de prachtige natuur onder de platanen of op het panoramaterras. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen. Van de bruidstaart tot aan de champagne en zelfs een complete bruiloft met alles erop en eraan kunnen wij verzorgen. Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.


Trouwen in Best

Best Golf is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Best. Als u kiest voor trouwen bij Best Golf, kiest u voor een trouwlocatie midden in de natuur. Het natuurlijke landschap bestaat uit een park met waterpartijen en een bos met prachtige rododendrons en fotogenieke bomen. Een ideaal decor voor een bruidsreportage. U kunt dus uw volledige bruiloft op één locatie organiseren en hoeft niet uit te wijken naar een andere locatie voor een fotoreportage. Voor vervoer van het bruidspapier en de fotograaf hebben we elektrische golf buggies klaarstaan. Wij wijzen u de weg naar de mooiste plekjes. Op deze manier heeft u daar geen omkijken naar en verloopt de fotoreportage soepel. U kunt volledig genieten van de prachtige dag en onbezorgd trouwen. 
 

Bijzondere trouwlocatie

Bent u golfer? Dan is trouwen, of een geregistreerd partnerschap, op de golfbaan van Best Golf extra bijzonder voor u. Een symbolische afslag op een fotogenieke hole behoort dan ook tot de mogelijkheden. Bekijk hier onze sfeerimpressie.

Bent u benieuwd naar Best Golf als trouwlocatie en de mogelijkheden? Maak een afspraak in ons restaurant Dimples en kom vrijblijvend een kijkje nemen. We laten u graag de locatie zien en in een oriëntatiegesprek lichten we alle mogelijkheden toe. 

Interesse in Best Golf Eventlocatie

Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
Gewenste datum
Aantal personen
Interesse in: *Vraag of opmerking:
Beveiligingscode